Wat is een onderhoudsabonnement?

In enkele korte stappen
naar langdurige zorgeloosheid

  • Deskundige schilders bij u uit de buurt
  • Jaarlijkse garantie op uw schilderwerk
  • Hoge klantbeoordeling (8,8)
Bekijk onze voordelen
Listing Image

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vele duizenden huiseigenaren genieten al jaren van de zorgeloosheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan en misschien geniet u binnenkort van het gemak van een GlansGarant Onderhoudsabonnement.

Listing Image

Samen plannen we een afspraak

Na uw vrijblijvende offerteaanvraag bij GlansGarant wordt er door een schilder bij u uit de nabije omgeving een inspectie gedaan. Naar aanleiding van uw wensen wordt er vervolgens een prijsopgave gemaakt.

Listing Image

De woning wordt vakkundig geschilderd

De aangesloten schildersbedrijven van GlansGarant zijn in alle gevallen sympathieke vakmensen waar u heldere afspraken mee kunt maken. Wij werken alleen met de best gewaardeerde schilders van Nederland. Niet voor niets waarderen onze klanten GlansGarant gemiddeld met een 8,8!

Listing Image

Het schilderwerk wordt gekeurd

Het GlansGarant onderhoudsabonnement staat voor een perfect geschilderd huis of bedrijfspand voor een vast bedrag per maand, meerdere jaren lang. Het schildersbedrijf bij u uit de buurt zal ook periodiek zorgen voor onderhoud, waar dat nodig is.

Listing Image

Ontvang uw garantiecertificaat

De naam zegt het al, GlansGarant staat de gehele looptijd van uw onderhoudsabonnement voor garant voor een perfect geschilderd huis. U ontvangt daarom een certificaat, zodat u verzekerd bent van een zorgeloos gevoel.

Nooit meer hoge schilderskosten!

Een perfect geschilderd huis voor een vast bedrag per maand, meerdere jaren lang. De best gewaardeerde schilders bij u uit de buurt verzorgen het onderhoud. Met iedere 6-8 jaar een volledige schilderbeurt. Zonder verdere financiële verrassingen en zonder geregel. Dat is het GlansGarant Onderhoudsabonnement.

Vele duizenden huiseigenaren genieten al jaren van de zorgeloosheid. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat houdt het onderhoudsabonnement precies in?

Met een onderhoudsabonnement kiest u voor een jarenlang perfect geschilderd huis voor een vast bedrag per maand. Na 6-8 jaar volgt er een volledige herschilderbeurt. Zonder verdere financiële verrassingen en zonder geregel. Jaarlijks worden er werkzaamheden uitgevoerd, zoals inspectie- en onderhoudsbeurten.

Wat is het voordeel van zo’n onderhoudsabonnement?

Met een GlansGarant Onderhoudsabonnement kunt u de kosten spreiden, terwijl uw woning altijd in perfecte conditie is. Kwalitatief geselecteerde schilders bij u uit de buurt verzorgen het onderhoud.

Wat kost een onderhoudsabonnement bij GlansGarant?

Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van uw woning, de staat waarin het schilderwerk verkeert en uw wensen. U kunt bij ons gemakkelijk berekenen wat u ongeveer kwijt bent als u kiest voor een onderhoudsabonnement. Dat kan middels onze keuzehulp tool.

Ik kies voor een onderhoudsabonnement, wie komt mijn woning schilderen?

GlansGarant schilder wordt men niet zomaar. GlansGarant hanteert een kwalitatief selectiebeleid met betrekking tot de aangesloten schildersbedrijven. Als u kiest voor een GlansGarant Onderhoudsabonnement heeft u zelf de mogelijkheid om een GlansGarant schildersbedrijf te kiezen bij u in de buurt of u kunt dat aan GlansGarant over laten. De ervaren schilders komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken en al uw wensen in kaart te brengen.

Ik heb na 2 jaar last van houtrot, wat moet ik doen?

Wij kunnen nooit garanderen dat er geen houtrot zou kunnen ontstaan of hiervoor aansprakelijk gesteld. Herstel van houtrot is niet in ons onderhoudsabonnement opgenomen, tenzij anders vermeld.

Zit er garantie op het schilderwerk na eventuele ontbinding van het contract?

De bij ons aangesloten schildersbedrijven werken volgens de Algemene Voorwaarden van de kwaliteit/keurmerkorganisaties; de Koninklijke OnderhoudNL of de Betere Schilder.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

De prijs is inclusief uren, verf, materialen, klimmaterialen(tenzij anders vermeld), overheadkosten, 9% BTW en jaarlijkse indexering.