Schildersbedrijf Lelystad

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Lansink B.V. in Lelystad

Schildersbedrijf in Lelystad nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Lelystad heeft Lansink B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Lansink B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Lansink B.V. in Lelystad wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Lansink B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Lelystad? Lansink B.V.!

Lansink B.V. werkt in de volgende regio’s:

  • Lelystad

Waarom schildersbedrijf Lansink in de regio Lelystad?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Lansink B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Lansink B.V..

Schildersbedrijf Lelystad: contact opnemen

Met Lansink B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Lansink B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Dinand van der Velde

Lansink bv, Lelystad

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een groot denkende Dinand van der Velde.

Wat is je gemoedstoestand?
Prima, de orderstroom is goed. We zaten al in heel Nederland, maar de klanten nemen in aantal en omvang nog steeds toe. We werken dan ook voor veel regionale en landelijke klanten

Jij houdt van groot.
Grote opdrachtgevers zijn belangrijk, niet alleen vanwege de omvang maar met name voor de continuïteit en dus werkgelegenheid voor ons personeel, Dit is ook de reden dat wij aangesloten zijn bij GlansGarant. Het is natuurlijk niet alleen de overheid waar wij voor werken, maar ook veel beheerders en beleggers, woningcorporaties en VVE-en behoren tot onze klantenkring.

Prachtig prachtig, maar particulieren ook wel toch?
Zeker. Juist voor particulieren is een jaarlijkse onderhoudsrelatie met de schilder prettig merken we. Alle particuliere klanten worden ook benaderd en uitgevoerd doormiddel van een GlansGarant contract. Dit juist vanwege het meerjarige karakter en de continuïteit.

Nu even over jou, wat is je levensmotto?
Doe wat je zegt en zeg wat je doet.

Heb je helden?
Op muziek gebied Phil Collins, vaak live van genoten maar het gaat de laatste tijd niet zo goed met zijn gezondheid. Dat gigantische drumstel; geweldig.

Wat zijn je liefhebberijen?
Voetbal en motorsport en dan natuurlijk zelf Motorrijden, lange tochten. Mijn laatste reis was Albanië dit is door corona nu al weer een tijd geleden . In mijn uppie, dan maak je veel
sneller contact. Wat voor motor? Een BMW tourmodel. Ja, een fijne motor om lange tochten mee te maken.

Nog plannen?
Vooral gezond blijven en werk blijven leveren met plezier, voor ons en onze klanten. En natuurlijk nog veel contracten afsluiten met ons GlansGarant klanten.