Schildersbedrijf Veenendaal

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Gelderse Vallei B.V. in Veenendaal

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Veenendaal heeft GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken in Veenendaal wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken, nu aan!

Schildersbedrijf Veenendaal? GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken!

GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken werkt in de volgende regio’s:

  • Bennekom
  • Ede
  • Barneveld
  • Veenendaal
  • West Maas en Waal

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken.

Met GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Gelderse Vallei B.V. / Hogenhout Schilderwerken het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Harmen Hogenhout

GlansGarant Gelderse Vallei B.V., Bennekom

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan watersportfanaat en druk bezet man Harmen Hogenhout.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik ben altijd vrolijk, beste man. Zeg, ik heb niet veel tijd hoor, ik zit in de auto op weg naar een klant, word ik ook blij van.

Want?
Mensen zijn meer met hun huis bezig, mooi om te zien.

Wat waardeer jij in mensen?
Eerlijkheid. En geen moeilijk gedoe maar oplossingsgericht werken. Mijn vader was kraanmachinist, daar zal ik het van hebben.

En waar erger jij je aan?
Betweters. Alhoewel ik zelf ook graag het laatste woord heb, ha. Als een klant op internet heeft gelezen dat Sikkens zo’n goeie verf is, gooi ik toch écht even mijn vakkennis erin en krijg hem aan de Wijzonol. Zeg, heb je alles? Ik ben er bijna.

Nog een paar dingen, wat is jouw definitie van geluk?
Mooi weer, familie, water. En dan op de SeaDoo 300 XP.

Eh SeaDoo?
Waterscooter. Ik lig bij Wijk bij Duurstede, lekker de Rijn op.

Tot slot, wat zijn je zakelijke plannen?
Nog iets groeien tot een bedrijf van 15 man, schilders en timmerlui. Zodat we ook grotere projecten kunnen doen. Zeg, ik ga hangen, dag!