Schildersbedrijf Nieuw Amsterdam

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Sommer B.V. in Nieuw Amsterdam

Wij werken samen met het beste schildersbedrijf van Nieuw Amsterdam. Voor deze samenwerking bellen wij u en maken vervolgens een afspraak met de schilder in uw regio. De schilder komt langs en vertelt over onze mogelijkheden betreffende het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Vervolgens ontvangt u een persoonlijk en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent en u zit nergens aan vast.

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in regio Nieuw Amsterdam? GlansGarant Sommer B.V. biedt een uniek meerjarenonderhoudsplan aan. Hiermee kunnen wij voor meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven! GlansGarant biedt zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in één keer heeft. Met GlansGarant Sommer B.V. in Nieuw Amsterdam wordt uw woning gelijk vanaf het eerste jaar compleet geschilderd. Daarom zal ieder jaar, tegen een vooraf afgesproken bedrag, onderhoud plaats vinden.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Sommer B.V. vandaag nog aan!

Schildersbedrijf Nieuw Amsterdam: ons werkgebied

GlansGarant Sommer B.V. werkt in de volgende regio’s:

Kosten schilderbedrijf in Nieuw Amsterdam? 

De kosten voor schilderwerk in de plaats Nieuw Amsterdam zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Voordelen GlansGarant Sommer B.V.

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Sommer B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dit onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van de woning, voor iedereen betaalbaar.

Met GlansGarant Sommer B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Sommer B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten.

Offerte huisschilder Nieuw Amsterdam

Offerte Schildersbedrijf Nieuw Amsterdam aanvragen voor schilderwerk van kwaliteit? Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. U kunt onze pagina bekijken waar klanten vertellen over hun ervaringen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Het plan van Jeroen Hengeveld

GlansGarant Sommer, Emmen

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een ambitieuze Jeroen Hengeveld.

Wat is je gemoedstoestand?
Goed! Weet je, zaken zijn weer overzichtelijk, er is weer rust en ruimte om mooie dingen te gaan doen. De mensen willen dat hun kostbare bezit er perfect bijstaat. Nu, daaraan werken wij elke dag met plezier. En we hebben grote plannen om het nóg beter te doen.

Dat straks, wat denk je dat klanten over jullie zeggen?
‘Jullie zijn vakmensen met technisch inzicht en een luisterend oor’, krijgen we vaak terug. Vinden wij ook belangrijk: wij mogen de klant zijn huis schilderen, dus laten we goed naar hen luisteren en combineren met onze technische expertise.

Wat lees je momenteel?
Biografieën uit de sport en management literatuur hebben mijn interesse. Ik las onlangs nog het levensverhaal van Kimi Raikkonen, de formule 1 coureur. En tja de boeken over Derksen, Gijp, Kieft lees ik voor ontspanning, maar ook management boeken voor kennisverdieping lees ik graag.

Wat waardeer je het meest in mensen?
Oprechtheid, dat we ons een beetje in elkaar verdiepen.

Liefhebberijen?
De Formule 1, vanwege de perfectie van het proces. Hoe een team daar samenwerkt om tot een resultaat te komen, grandioos. Voetbal vind ik ook leuk, net als af en toe een hengeltje uitwerpen.

Terug naar het begin, jullie hebben grote plannen zei je?
Jazeker. Kijk, Sommer bestaat bijna 75 jaar, we zijn geliefd bij particulieren en bouwprofessionals, het doel is om een bedrijf te worden waar niemand meer om heen kan. Duurzaamheid is het kernwoord. En daarin hebben we al grote stappen gezet en is het eind nog lang niet in zicht. Houd ons maar in de gaten!