Schildersbedrijf Bedum

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Hoeksema Schilders in Bedum

Schildersbedrijf in Bedum nodig? GlansGarant zorgt dat u in contact komt met de meest professionele schildersbedrijven binnen uw regio. Aan de hand van uw aanvraag zullen wij contact opnemen. Aan de hand van uw wensen maken we een afspraak met de schilder in uw regio. Vervolgens komt de schilder bij u langs in Bedum of omgeving, om uitleg te geven over het onderhoudsplan. Daarna zal de schilder het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig nakijken. Uiteindelijk ontvangt u een persoonlijk en geheel vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe ben en zit u nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Bedum heeft Hoeksema Schilders een uniek meerjarenonderhoudsplan. Hiermee kan Hoeksema Schilders, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Hoeksema Schilders in Bedum wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Hoeksema Schilders, nu aan!

Schildersbedrijf Bedum? Hoeksema Schilders!

Hoeksema Schilders is werkzaam in de buurt van de volgende plaatsen:

Waarom schildersbedrijf Hoeksema in de regio Bedum?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Hoeksema Schilders staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar. Wij delen de ervaringen van onze klanten in de categorie: “klanten vertellen”.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Bedum?

De kosten voor schilderwerk in de plaats Bedum zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Schildersbedrijf Bedum: contact opnemen

Met Hoeksema Schilders zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Hoeksema Schilders het onderhoud van uw woning voor meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Profiteer van al deze voordelen en neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Het plan van Ben Hoeksema

Hoeksema schilders, Bedum

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan voetbalfanaat en schilder Ben ‘Picasso’ Hoeksema.

Wat is je gemoedstoestand?
Zonnig. Mijn vrouw en ik hebben in begin 2021 een prachtig dochtertje gekregen, we zijn gezond en het werk loopt geweldig.

Het werk geweldig?
Ja, het prettige van deze tijd is dat men meer aandacht besteedt aan zijn woning. En dat hart hebben voor je bezit spreekt me aan. Ik wil nou niet reclame gaan maken hier, maar verzorgen en ontzorgen daarin gaan wij ver. Als ik jaarlijks op inspectie kom bijvoorbeeld, maken we éérst de boel schoon. Dan pas kun je dingen beoordelen.

Zeg iets anders, jouw bijnaam is Picasso?
Ha ja, da’s Groningse voetbalhumor. SV Bedum hé, zijn ze goed in dat soort dingen. Dus toen ik mijn schildersbedrijf begon kreeg ik al snel die naam. Tenminste, ik denk niet dat Picasso slaat op het feit dat ik als laatste man en aanvoerder de grote lijnen uitzet.

Wat is je levensmotto?
Ik heb er twee. Het eerste is: als je denkt dat alles tegenzit, denk nog eens opnieuw.

En het tweede?
Wacht niet op een goede dag, maak er een.

Wat is jouw definitie van werkgeluk?
Ik wordt erg blij van alle locaties waar ik kom in die prachtige provincie van ons. Vorige week Bedum, volgende week Lauwersoog en ik stond vanmorgen nog een dakkapelletje te schilderen in hartje Groningen. Appeltje en peertje erbij, heerlijk.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Gezien worden. Ik bedoel: met onze klanten persoonlijk contact houden, langs gaan, je gezicht laten zien. Directeur zijn op de achtergrond is niks voor mij.