Schildersbedrijf Rhoon

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders in Rhoon

Schildersbedrijf in Rhoon nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Rhoon heeft GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders in Rhoon wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders, nu aan!

Schildersbedrijf Rhoon? GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders!

GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders in de regio Rhoon?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Rhoon?

De kosten voor schilderwerk in de plaats Rhoon zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Schildersbedrijf Rhoon: contact opnemen

Met GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant De Maasstad B.V. / SV Schilders het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Sander Vellinga

GlansGarant Rijnmond B.V. en GlansGarant De Maasstad B.V.

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan ras-Rotterdammer Sander Vellinga.

Wat is je gemoedstoestand?
Goed hoor. Wat zou er moeten wezen dan?

Nou ja, het werk bijvoorbeeld, gaat goed?
Joh, wij hebben het al jaren druk.

Andere vraag dan, wat lees je momenteel?
Ik ben meer een tv kijker, voornamelijk voetbal en Netflix. Maar wacht even, lezen doe ik wél: de werkverslagen hoe het werk verloopt bij klanten, ha. Serieus: mensen moeten blij zijn met je werk toch?

Wat is je levensmotto?
Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn. Heb ik van m’n vader, ook zo’n nuchtere Rotterdammer. Het zegt mij dat je goed moet zijn voor mensen, aardig en eerlijk. Dan mag je altijd terugkomen.

Waar erger je je aan?
Joh, er zijn zoveel gasten in onze branche die d’r met de pet naar gooien; verf erop, wegwezen. Ik zeg altijd: geld verdien je niet in een dag.

Ook een mooi motto.
Niet lullen, maar poetsen. Ja toch niet dan.

Wat is je plan?
Met m’n bedrijf? Groeien zonder dat ik het contact met m’n klanten verlies. Ik doe elk jaar de onderhoudsinspecties zelf. Je gezicht laten zien, vind ik belangrijk.
En ja privé, blijven genieten van mijn grote gezin, vrouw, kinderen en kleinkinderen. Zeg, hebbie nou genoeg?