Gevels schilderen

Wilt u uw gevels laten schilderen? Dan bent u bij GlansGarant aan het juiste adres. Een perfect geschilderd huis voor een vast bedrag per maand, meerdere jaren lang. De best gewaardeerde schilders bij u in de buurt verzorgen het onderhoud van uw gevel. Met iedere 6-8 jaar een volledige schilderbeurt. Zonder verdere financiële verrassingen en zonder geregel, dat is het GlansGarant onderhoudsabonnement. Dit onderhoudsplan is gedurende de looptijd te allen tijde opzegbaar. Vele duizenden huiseigenaren genieten al jaren van de zorgeloosheid. Download onze gratis brochure of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

gevels laten schilderen

De werkwijze

Er komt het een en ander kijken bij het schilderen van uw gevels. Een goede voorbereiding vormt al de helft van het werk. Allereerst is het belangrijk dat de ondergrond vuilvrij is. Na het reinigen wordt de grondlaag aangebracht. Dit wordt, afhankelijk van de ondergrond en de staat ervan, met een primer aangebracht. Als de grondlaag volledig droog is, kan de afwerking laag worden aangebracht.

De kosten voor het laten schilderen van uw gevels

De kosten voor het laten schilderen van uw gevels, zijn per project verschillend. De prijs hangt namelijk af van het aantal vierkante meters. Ook speelt de verfsoort een rol. Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

gevel schilderen

Waarom GlansGarant kiezen voor uw schilderwerk?

Uw gevels laten schilderen kan een kostbare investering zijn. Het is echter wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Met het GlansGarant onderhoudsabonnement staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Uw gevel wordt elk jaar gegarandeerd gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsabonnement kunt u gemakkelijk per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo zijn vakwerk en goed onderhoud van uw woning betaalbaar.

Schilder inschakelen voor uw gevels

Wil u uw gevels laten schilderen? Bij GlansGarant zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant de onderhoud van uw woning voor meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

schilder gevels schilderen