Schildersbedrijf Vught

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schildersbedrijf H. van den Berg B.V. in Vught

Schildersbedrijf in Vught nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Vught heeft Schildersbedrijf H. van den Berg B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Schildersbedrijf H. van den Berg B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Schildersbedrijf H. van den Berg B.V. in Vught wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf H. van den Berg B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Vught? Schildersbedrijf H. van den Berg B.V.!

Schildersbedrijf H. van den Berg B.V. werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf van den Berg in de regio Vught?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf H. van den Berg B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Schildersbedrijf H. van den Berg B.V..

Schildersbedrijf Vught: contact opnemen

Met Schildersbedrijf H. van den Berg B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf H. van den Berg B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Peter van den Berg

Schildersbedrijf H. van den Berg, Vught

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan drs. rechten en ex-ambtenaar (!) Peter van den Berg

Wat is je gemoedstoestand?
Heel tevreden. En ook een beetje bezorgd.

Tevreden én bezorgd? Waarom?
Onze klanten zijn blij met ons – in enquêtes scoren we louter achten en negens – en dat geeft voldoening. Maar tegelijkertijd maak ik me zorgen om de toekomst van ons vak.

Leg uit.
Praktijkopleidingen zijn uitgehold, jonge vakmensen worden schaars. De ‘kenniseconomie’ heeft ook z’n keerzijden.

Maar, jij bent zelf ook hoger opgeleid, toch?
Ha inderdaad, ik heb rechten gestudeerd en daarna veertien jaar bij Rijkswaterstaat gewerkt. Maar ik was te ambitieus voor ambtenaar, dus toen mijn vader me in ’94 vroeg om in de zaak te komen heb ik dat gedaan.

Laatste mooie projecten?
Twee keer in Den Bosch. Een voormalige drukkerij, de Binderij, omgebouwd tot appartementen. Zelfde verhaal doen we nu met de oude Melkfabriek. Je werkt met oude, ambachtelijke grenen kozijnen, vuistdik. En dan die weer als nieuw maken, prachtig. Maar ook particuliere woningen doen we graag. Laatst nog een herenhuis hier in Vught.

Ontspannen is voor jou?
Beetje rijden in mijn cabrio’tje. Geen patserbak hoor, een bescheiden model van een paar jaar oud.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Doorgaan met negens en tienen scoren. En mijn staf kwalitatief op orde houden: zorgen dat onze klanten echte vaklui over de vloer krijgen.