Schildersbedrijf IJmuiden

U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schilderwerken Van der Ven Stigter in IJmuiden

Schildersbedrijf in IJmuiden nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

  • Wanneer schikt het u?

    Wij proberen de afspraak met de schilder zo goed mogelijk voor u in te plannen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :

Van de schildersbedrijven in IJmuiden heeft Schilderwerken Van der Ven Stigter een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Schilderwerken Van der Ven Stigter, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Schilderwerken Van der Ven Stigter in IJmuiden wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schilderwerken Van der Ven Stigter, nu aan!

Schildersbedrijf IJmuiden? Schilderwerken Van der Ven Stigter!

Schilderwerken Van der Ven Stigter werkt in de volgende regio’s:

  • IJmuiden
  • Aerdenhout
  • Santpoort
  • Velserbroek
  • Haarlem

Waarom schildersbedrijf Van der Ven Stigter in de regio IJmuiden?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schilderwerken Van der Ven Stigter staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Schilderwerken Van der Ven Stigter.

Schildersbedrijf IJmuiden: contact opnemen

Met Schilderwerken Van der Ven Stigter zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schilderwerken Van der Ven Stigter het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Robert Stigter

Ven der Ven Stigter, IJmuiden

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan schilder/schrijver Robert Stigter.

Wat is je gemoedstoestand?
Helemaal goed, ik vermaak mij prima.

Ah, wat is je levensmotto?
Als het leven geen zin heeft dan maak je maar zin. Weet je, ik heb ooit bij een uitzendbureau gewerkt, belde ik mensen dat er een baan voor hun was, hadden ze dan geen trek in. Dat kon ik me toen al niet voorstellen. Wat dat betreft ben ik een logisch mens; werk is leuk, dus doe je dat perfect. Een zakkertje bijvoorbeeld, vind ik vreselijk.

Een zakkertje?
Dat de verf iets uitloopt. Zul je bij ons dus nooit tegenkomen.

Iets anders, wat lees je momenteel?
Peter Verhelst, een Vlaamse dichter. Al heeft ie het over iets kleins, hij ontroerd me. Wou dat ik dat kon.

Ja, want jij schrijft zelf ook, niet?
Mijn eerste dichtbundel verscheen in 2020 bij uitgeverij Boekscout. Titel is In mijn dromen vertel ik je alles wat ik overdag niet durf te dromen. En ik schrijf een column in het GlansGarant magazine.

Wat zeggen klanten over jullie, denk je?
Fijne kerels.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Niet te groot worden. Ik wil elke dag bij mijn klanten aan het werk zijn, niet de regelaar worden, lijkt me logisch.