Schildersbedrijf Wijk bij Duurstede

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken in Wijk bij Duurstede

Schildersbedrijf in Wijk bij Duurstede nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Wijk bij Duurstede heeft GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken in Wijk bij Duurstede wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken, nu aan!

Schildersbedrijf Wijk bij Duurstede? GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken!

GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken werkt in de volgende regio’s:

  • Utrecht
  • Wijk bij Duurstede

Waarom schildersbedrijf De Caes Schilderwerken in de regio Wijk bij Duurstede?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Wijk bij Duurstede?

De kosten voor schilderwerk in de plaats Wijk bij Duurstede zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Schildersbedrijf Wijk bij Duurstede: contact opnemen

Met GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Utrecht B.V. / De Caes Schilderwerken het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Rodger de Caes

GlansGarant Utrecht bv, Utrecht

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan ras-Utrechter Rodger de Caes.

Wat is je gemoedstoestand?
Prima jochie. Ik ben sowieso een positief iemand. Vandaar dat het werk zo goed loopt.

Want? Ik zie het verband niet?
Het menselijke aspect is zó belangrijk, man. Ik ben een vakman die gelukkig snel een klik heeft met z’n klant. Nou en dan krijg je mooie klussen.

Mooie klussen?
Het raadhuis in Zaandam heb ik gedaan. Maar ook veel particuliere woningen hoor, momenteel een jaren dertig villa in Huizen. En in Utrecht doe ik veel restauraties van monumentale pandjes en panden.

Monumenten, hoe rol je daarin?
Eenvoudig: je doet er eentje, Monumentenwacht komt langs, ziet dat ‘t goed is en dan heb je een tevreden klant. En de klik natuurlijk.

Wat doe je naast het werk?
Pokeren doe ik sinds een aantal jaar. Maar oude klokken restaureren is al veel langer een hobby van me. Ik heb er een stuk of acht thuis staan, nog een paar in de loods, prachtspul.

Precisiewerk, als het schilderen?
Ja, kun je zeggen. Maar als je ziet hoe zo’n mechaniek gemaakt is en al honderd jaar lang werkt, daar neem ik m’n petje voor af hoor.

Nog twee vragen. Wie zijn je helden?
M’n vader. Die man kon alles: schilderen, elektra. Daar heb ik ‘t vak van geleerd.

En wat zijn je plannen?
Vakwerk blijven leveren voor al m’n onderhoudsklanten. In een prettige samenwerking, want daar draait ‘t om, niet dan?