Schildersbedrijf Eerbeek

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders in Eerbeek

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Eerbeek heeft GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders in Eerbeek wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders, nu aan!

Schildersbedrijf Eerbeek? GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders!

GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders werkt in de volgende regio’s:

  • Dieren
  • Arnhem Noord Oost
  • Doesburg
  • Eerbeek

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders.

Met GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Achterhoek Veluwezoom B.V. / V.d. Veen Schilders het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Rens van der Veen

GlansGarant Achterhoek Veluwezoom

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan Rens van der Veen.

Wat is je gemoedstoestand?
Best. De muziek loopt weer lekker.

Eh, muziek?
Ik drum. Top 40-orkest Move your minds voor al uw stevige feesten. Queen, Steppenwolf, dat werk.

Steppenwolf, van Born to be wild?
Precies. Andere liefhebberij van me, de motor. Harley Davidson Electra Glide, 1600 cc twin. Dat klapt erover jong.

Wat is je levensmotto? Ook iets ruigs?
Ha nee, ‘gebruik je boerenverstand’ zeg ik altijd. Normaal doen en mensen niet bedonderen, eerlijk duurt ‘t langst.

Wat is jouw definitie van geluk?
Samenzijn met mensen waar je een klik mee hebt. Zondagmiddagbrunch met mijn drie dochters en aanhang: goud. Maar ook toevallige ontmoetingen hoor. Ik kwam laatst bij een klant die had een gitaar in kamer staan. Nou dat was maar even: hij spelen, ik roffelen op het bankstel. Een dik uur lang.

Wat zijn je plannen?
Veul muziek maken en motorrijden. En nog tien jaar mensen blij maken met mooi schilderwerk. Weet je dat ik de vierde generatie in dit honderd jaar oude familiebedrijf? Hofleverancier, mienjong. Afijn, zeg, zal ik nou een nummertje drummen?