Meer weten over onderhoudsabonnement

Wat is een onderhoudsabonnement

Een perfect geschilderd huis voor een vast bedrag per maand, meerdere jaren lang. Jaarlijks doen wij inspectie en/of plegen wij onderhoud. Na 6-8 jaar krijgt u vervolgens een volledige herschilderbeurt. Zonder verdere financiële verrassingen en zonder geregel, te allen tijde opzegbaar.

Meer over het onderhoudsabonnement

Voordelen onderhoudsabonnement

Met een GlansGarant onderhoudsabonnement kunt u de kosten spreiden, terwijl uw woning altijd in perfecte conditie is. Streng geselecteerde schilders bij u uit de buurt verzorgen het onderhoud. Met iedere 6-8 jaar een volledige schilderbeurt.

Bekijk alle voordelen

Drie betalingsmogelijkheden

U wilt weten waar u aan toe bent en wij zijn flexibel. Net als bij het Onderhoudsabonnement van uw woning, is de betaling bij GlansGarant ook maatwerk. Kies voor maandelijks, jaarlijks of een betaalplan met financiering. Verandert er iets in uw leven? Dan kunt u het abonnement te allen tijde opzeggen.

Meer over de betalingsmogelijkheden

Mogelijkheden voor VvE

Geld reserveren voor onderhoudskosten is geen prettig agendapunt op de verenigingsvergadering. Het GlansGarant onderhoudsabonnement is de oplossing. Een perfect geschilderd pand voor een vast bedrag per maand. Dat bespaart u als VVE veel tijd, discussies en geld.

Meer over de mogelijkheden

Onze voorwaarden

Onze voorwaarden staan allemaal in het teken van optimale dienstverlening. Wij nemen onze taak zeer serieus en attenderen u bovendien graag op uw rechten als consument. Ook daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

Meer over onze voorwaarden
brochure impression

Download brochure

Jaar in jaar uit een perfect geschilderd huis. Zonder financiële verrassingen, zonder geregel. Wilt u meer weten over het plan waar u en uw huis de fraaie vruchten van plukken? Download dan de brochure!

Download brochure