Schildersbedrijf ’s Heerenberg

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Span Meesterschilders in ’s Heerenberg

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in ’s Heerenberg heeft Span Meesterschilders een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Span Meesterschilders, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Span Meesterschilders in ’s Heerenberg wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Span Meesterschilders, nu aan!

Schildersbedrijf ’s Heerenberg? Span Meesterschilders!

Span Meesterschilders werkt in de volgende regio’s:

  • Beek
  • Doetinchem
  • ’s Heerenberg
  • Zevenaar

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Span Meesterschilders staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Span Meesterschilders.

Met Span Meesterschilders zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Span Meesterschilders het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Lotte Span

Span Meesterschilders, Beek

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan kleurenliefhebber Lotte Span.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik ben gelukkig. Privé maar ook zakelijk. Ik vind dit voor een schildersbedrijf een mooie tijd.

Mooie tijd, leg eens uit?
De huizenbezitter is zijn stekkie meer gaan waarderen, wil dat het er fris en goed geschilderd bijstaat. En we krijgen ook steeds meer gevoel voor kleur, durven meer. Om daarin te mogen adviseren en een mooi resultaat neer te zetten vind ik geweldig.

Kleur is je ding?
Ja, echt super leuk om met een klant nieuwe kleuren te zoeken.

Wat waardeer jij in mensen?
Gedrevenheid en goede manieren. En ik hoop, nee ik weet bijna zeker dat als je onze klanten belt ze dat ook zullen zeggen over ons.

Wat doe je naast je werk?
Koken met groente uit het voedselbos op onze boerderij. Ik lees graag uit de Zeven Zussen-romanserie van Lucinda Riley. En ik volg fotograaf Geert Lemmers; de kléuren van die man! Verder volg ik de vakbladen en ondernemersliteratuur.

Over dat laatste; mooi artikel over jou en je vader in het VNO-NCW Magazine
Ha ja, we stonden ook al in het AD. Een vader en dochter die samen een honderdvijftig jaar oud familiebedrijf runnen is ook best bijzonder toch?

Tot slot, wat zijn je plannen?
Span Meesterschilders wil een baken van vertrouwen blijven in een tijd waarin het aanbod groot is en de kwaliteit en communicatie varieert. Voor onze onderhoudsklanten zijn we dé betrouwbare schilder, men vertrouwt ons de sleutel toe.