Schildersbedrijf Leek

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders in Leek

Schildersbedrijf in Leek nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Leek heeft GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders in Leek wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders, nu aan!

Schildersbedrijf Leek? GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders!

GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders werkt in de volgende regio’s:

  • Leek
  • Eelde
  • Haren
  • Marum
  • Roden
  • Zuidhorn
  • Groningen
  • Harkstede
  • Sappemeer
  • Kropswolde

Waarom schildersbedrijf Afman in de regio Leek?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders.

Schildersbedrijf Leek: contact opnemen

Met GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Noord Nederland B.V. / Afman Schilders het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Henk Afman

GlansGarant Noord Nederland, Leek

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een druk bezette Henk Afman.

Wat is je gemoedstoestand?
Hoe het ervoor staat bedoel je? Goed. Maar zeg beste man, ik heb eigenlijk niet zoveel tijd voor dit gesprek.

Want?
Druk.

Okee, snel vraag twee: wat lees je momenteel?
Ik heb net een Grisham uit.

Wat waardeer jij in mensen?
Aardige lui waar je normaal mee kunt converseren, daar hou ik van.

Wat is geluk voor jou?
Mens, wat een vragen – Eh, geluk zit in kleine dingetjes. En dat zakelijk alles op rolletjes loopt. Nou dat doet het, zeg, ik moet oph…

Nog even, wat zijn recentelijk mooie projecten geweest?
Elke woning vind ik een mooi project, als er dus maar aardige mensen in wonen. O en laatst hebben we een trap geschilderd rond de museumtoren van Garmerwolde, beetje Esscher-achtig.

Vertel iets verrassends over jezelf.
Ik verzamel postzegels, knutsel graag rond het huis en ik ben zestig jaar oud. Zo goed?

Bijna. Tot slot: wat zijn je plannen?
Je weet dat het een oud familiebedrijf is en dat ik de vierde generatie ben? Nou mijn plan is om de zaken goed over te dragen aan de vijfde: twee zoons en een dochter, komt helemaal goed. En nou hang ik op, dag.