Schildersbedrijf Einighausen

Schildersbedrijf in Einighausen nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsabonnement. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Direct aan de slag

Schets uw woning aan de hand van zes vragen en kom zo tot de ideale prijsopgave!

Woningcheck in één minuut Lees meer

U kiest met GlansGarant voor:

  • Deskundige schilders
  • Jaarlijkse garantie op uw schilderwerk
  • Hoge klantbeoordeling (8,8 - 1.350+ beoordelingen)
Download brochure Brochure Impressie

Van de schildersbedrijven in Einighausen heeft Megens Schilders een uniek meerjaren onderhoudsabonnement. Hiermee kan Megens Schilders, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Megens Schilders in Einighausen wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsabonnement van Megens Schilders, nu aan!

Schildersbedrijf Einighausen? Megens Schilders!

Megens Schilders werkt in de volgende regio’s:

  • Einighausen
  • Brunssum
  • Nuth
  • Sittard

Waarom schildersbedrijf Megens in de regio Einighausen?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsabonnement van Megens Schilders staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsabonnement kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Megens Schilders.

Schildersbedrijf Einighausen: nu contact opnemen

Met Megens Schilders zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Megens Schilders het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Glenn Goulding

Megens schilders, Einighausen gemeente Sittard

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan ex-profvoetballer en directeur Glenn Goulding.

Wat is je gemoedstoestand?
Goede zin, dat heb ik altijd. Zo vind ik het geweldig dat we met 20 man elke dag mooie projecten mogen doen in de regio.

Mooie klussen zijn?
Van klein tot groot. De Tapijn kazerne in Maastricht, die omgebouwd werd tot Universiteit, was een prachtig project. Maar we doen ook heel veel particuliere woningen en daar leggen we net zoveel eer in.

Wat is je levensmotto?
Geniet van elke dag.

Vóór je schilderscarrière had jij een technische én sportieve loopbaan, niet?
Rond mijn 27e werd ik technisch adviseur bij o.a. Sikkens en Sigma. Verder ben ik nog semiprof bij VVV geweest van 1980 tot 1984. Ik speelde met mannen als John Taihuttu, Jos Luhukay, Peter Ressel en Pleun Strik.

En jij was verdediger? Dichtplamuren die hap?
Ha nee, technisch onderlegde middenvelder of buitenspeler. Tijdens mijn debuut tegen Vitesse had ik na twee minuten een solo actie maar strandde net op de keeper, maar werd wel publiekslieveling.

Hoe kwam je later in het schildersvak?
Ik wou of trainer in betaald voetbal worden of nog jaren bij een baas blijven werken. Maar op mijn 47ste in 2009 kwam de kans voorbij om dit bedrijf over te nemen. Werken met klanten, professionele vakmensen, hoogwaardige materialen; geen dag spijt van gehad.

Heb jij helden?
Maradonna vond ik buiten proportie, wat die kon met een bal. En z’n latere levenswandel, ach, je moet maar denken: de man werd geleefd.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Vooral blijven aanhaken bij de ontwikkelingen in het schildersvak. Wist je dat we tegenwoordig perfect kunnen spuiten in plaats van kwasten, ook buiten? Zie ik een grote toekomst in. Techniek, da’s toch de voetballer en MBO-er in mij.

Bekijk onze video