Schildersbedrijf Meppel Noord

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schildersbedrijf Donker B.V. in Meppel Noord

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Meppel Noord heeft Schildersbedrijf Donker B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Schildersbedrijf Donker B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Schildersbedrijf Donker B.V. in Meppel Noord wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Donker B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Meppel Noord? Schildersbedrijf Donker B.V.!

Schildersbedrijf Donker B.V. werkt in de volgende regio’s:

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Donker B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Schildersbedrijf Donker B.V..

Met Schildersbedrijf Donker B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf Donker B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Marc Donker

Schildersbedrijf Donker bv, Meppel

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een prettig directe Marc Donker.

Wat is je gemoedstoestand?
Ontzettend goed.

Fijn, want?
Mijn gezin en ik zijn blij, gelukkig en gezond.

En qua werk?
Dit is mijn leven. Als joch van elf schilderde ik al bij verschillende mensen, later bij het plaatselijk schildersbedrijf en vanaf 1997 bij mijn Oom en neef in de zaak gekomen.

Ah, van hobby je werk gemaakt.
Precies. Later in de zaak gekomen, sinds 2000 zelfstandig.

Wat denk je dat klanten over jullie zeggen?
Die Marc is prettig direct, geen kulverhalen.

Daar kan ik me iets bij voorstellen.
Ik haat spelletjes. Zeg gewoon wat je denkt.

Welk soort werk ben je trots op?
Retail zijn we goed in: winkels binnen een week verbouwen. Woonhuizen vinden we altijd mooi om te doen, of ‘t nu een klus is van duizend euro of het veelvoud.

Wat zijn je hobby’s?
Kan ik kort over zijn: de paardensport van mijn dochter en het voetbal van m’n zoon bij vv Dwingeloo.

Nog een lekker direct slotwoord over je plannen?
Ha, heb ik ook voor je: dit bedrijf met 25 vakmensen op peil houden.