Schildersbedrijf Geleen

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken in Geleen

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Geleen heeft GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken in Geleen wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken, nu aan!

Schildersbedrijf Geleen? GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken!

GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken werkt in de volgende regio’s:

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken.

Met GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Zuid Limburg B.V. / Pepels Schilderwerken het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Wil Pepels

GlansGarant Zuid Limburg bv, Stein

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan familyman Wil Pepels.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik probeer altijd vrolijk door het leven te gaan. Lukt prima, zeker in deze tijd waarin familie en woning hoog op de aandacht ladder staan.

Want?
Een schilder van ons zei het laatst mooi: het huis is het huis geworden. We hebben allemaal gemerkt hoe belangrijk het is om een veilig en prettig thuis te hebben voor onze familie.

Familie is een woord dat jij nogal vaak gebruikt, niet?
Ik ben een mensenmens ja, betrokken bij de carnavalsvereniging, voetbal vereniging De Ster. Maar ook in het bedrijf: collega’s zijn een soort familie. Elke ochtend drinken we met zijn negenen een kop koffie, praten en lachen wat en dan aan het werk.

Juist, het werk. Projecten waar je trots op bent?
Hotel de Bloeiende Berg in Mechelen, het Holz college in Kerkrade en natuurlijk div particuliere werken in Stein en omstreken zou u eens moeten zien: schitterend.

Wat zullen je klanten van Wil Pepels en zijn mensen zeggen, denk je?
Harde werkers. En in veel gevallen – klanten waar we al jaren komen: deel van de familie.

Familie van je klant, is dat niet wat overdreven?
Meneer, komt u eens op de zaak kijken: onze sleutelkast puilt uit!

Tot slot, wat zijn je plannen?
Dit familie-ha!-bedrijf bestaat sinds 1962 en gaat voorlopig nog wel even door: momenteel werkt dochter Kim aan mijn opvolging. En dat gaat geweldig. Er zijn al klanten die zeggen: Wil blijf jij lekker thuis, stuur haar maar!