Schildersbedrijf Steenwijk

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schildersbedrijf Jeroen Grit in Steenwijk

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Steenwijk heeft Schildersbedrijf Jeroen Grit een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Schildersbedrijf Jeroen Grit, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Schildersbedrijf Jeroen Grit in Steenwijk wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Jeroen Grit, nu aan!

Schildersbedrijf Steenwijk? Schildersbedrijf Jeroen Grit!

Schildersbedrijf Jeroen Grit werkt in de volgende regio’s:

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Jeroen Grit staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Schildersbedrijf Jeroen Grit.

Met Schildersbedrijf Jeroen Grit zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf Jeroen Grit het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Jeroen Grit

Schildersbedrijf Jeroen Grit, Uffelte

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een beknopte want bomvolle Jeroen Grit.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik sta altijd positief in het leven, dus: goed.

Met het werk ook goed?
Bomvol. Kan er niet meer van maken.

Wat lees je momenteel?
Ik ben meer een kijker. Series als Undercover en zo, als er maar actie in zit

Actie, da’s wel wat anders dan je hobby’s.
Nu je het zegt, bij biljarten en de schietsport draait het juist om concentratie.

En –net als bij schilderen- om precisie?
Ha ja da’s een goeie, als je het zo wil bekijken; klopt.

Wat waardeer jij aan mensen?
Dat je naar eer en geweten je werk doet, en een beetje manieren hebt. Met die doelstelling ben ik 2006 begonnen, na jaren bij een schildersbedrijf te hebben gewerkt. Ik dacht er is een markt voor beleefde schilders. Duidelijke afspraken vooraf, die nakomen, en na afloop het werk nalopen met je klant.

Wat denk je dat klanten over jullie zeggen?
Dat dus: beleefde jongens.

Dus het werkt?
We hebben huisbezitters als klant tot voorbij Hoogeveen. Dus.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Nog ietsie groter worden. We zijn nu met zes man, mogen er tien worden. Genoeg zo?