Schildersbedrijf Beerta

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schildersbedrijf Dreijer VOF in Beerta

Schildersbedrijf in Beerta nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Beerta heeft Schildersbedrijf Dreijer VOF een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Schildersbedrijf Dreijer VOF, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Schildersbedrijf Dreijer VOF in Beerta wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

schildersbedrijf beerta

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Dreijer VOF, nu aan!

Schildersbedrijf Beerta? Schildersbedrijf Dreijer VOF!

Schildersbedrijf Dreijer VOF werkt in de volgende regio’s:

Schildersbedrijf Dreijer in de regio Beerta

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Dreijer VOF staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Beerta?

De kosten voor schilderwerk in de plaats Beerta zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

schildersbedrijf in beerta

Schildersbedrijf Beerta: nu contact opnemen!

Met Schildersbedrijf Dreijer VOF zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf Dreijer VOF het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Albert Dreijer

Schildersbedrijf Dreijer, Beerta

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een actieve Albert Dreijer.

Wat is je gemoedstoestand?
Opgewekt maar vermoeid, ha. Het is machtig druk en dan voelt een mens zijn lijf wel eens, zelfs een actieve vent als ik.

Machtig druk zeg je?
Aardbevingsschade hé. Nu de vergoedingen en subsidies loskomen hebben we het nog nooit zo druk gehad met glas- en schilderwerk. En het gewone werk gaat natuurlijk ook door; het mooi maken van particuliere woningen, van twee onder een kapper tot monumentale boerderij.

Wat is je levensmotto?
Geniet van de dag.

Wat spreekt je aan in mensen?
Spontaniteit en eerlijkheid. Precies wat de Groninger kenmerkt: hier draaien we er niet omheen en vertellen we wat we van iets vinden.

Groningers zijn toch stug?
Jij komt niet uit Groningen hoor ik al. Jongen, ik heb hier om mij heen veel gevluchte Westerlingen wonen. Nou, die vinden de spontaniteit hier heerlijk.

Wat zijn je hobby’s?
Vissen. En dan niet achter een hengeltje gaan zitten wachten op een voorntje, nee, roofvissen. De hele dag actief bezig zijn: lokaas uitwerpen, inhalen, uitwerpen, inhalen. Net zolang tot een snoek of snoekbaars hapt.

Gooi ik een laatste vraagje uit: wat zijn je plannen?
Mijn broer en ik zitten al ruim 25 jaar in dit bedrijf. Er wordt rustig gezocht naar een opvolger. Tot die tijd blijven we lekker doorgaan. Wat zeg je? Actief, ja ha.