Schildersbedrijf Eindhoven

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schildersbedrijf L. Raaijmakers in Eindhoven

Schildersbedrijf in Eindhoven nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Eindhoven heeft Schildersbedrijf L. Raaijmakers een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Schildersbedrijf L. Raaijmakers, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Schildersbedrijf L. Raaijmakers in Eindhoven wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf L. Raaijmakers, nu aan!

Schildersbedrijf Eindhoven? Schildersbedrijf L. Raaijmakers!

Schildersbedrijf L. Raaijmakers werkt in de volgende regio’s:

  • Eindhoven

Waarom schildersbedrijf Raaijmakers in de regio Eindhoven?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf L. Raaijmakers staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Schildersbedrijf L. Raaijmakers.

Schildersbedrijf Eindhoven: contact opnemen

Met Schildersbedrijf L. Raaijmakers zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf L. Raaijmakers het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Luc Raaijmakers

Schildersbedrijf L. Raaijmakers, Eindhoven

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan zelfverklaard Bourgondiër Luc Raaijmakers.

Wat is je gemoedstoestand?
Het is een heerlijk gekkenhuis, meneer. Deze jongen moet flink aan de bak, ha.

Veel werk?
De mensen besteden veel meer uit. Het schilderwerk buiten natuurlijk, maar nu ook binnenwerk, behangen.

Wat is je levensmotto?
Dat is er maar één: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Waar erger jij je aan?
Ongemanierdheid en liegen. Behandel een ander zoals jezelf behandelt wilt worden zeg ik altijd.

Wat zijn je liefhebberijen?
U spreekt met een Bourgondiër, het leven mag geleefd worden. Eten en drinken zijn een passie, met andere mensen om mij heen natuurlijk. Een andere hobby is reizen.

Jij hebt landen gezien, niet?
O zeker. Maar Australië is mijn favoriet. Een megagroot land natuurlijk, maar ook een land waar mensen een bepaald soort saamhorigheid bezitten die mij zeer bevalt.

Terug naar Eindhoven, wat denk je dat mensen over Luc Raaijmakers zeggen?
Komt afspraken na, correcte vent.

Wat zijn je plannen?
Als u nog een vakman weet: ik zoek een partner die met mij dit familiebedrijf wil voortzetten. U weet dat wij al sinds 1931 bestaan?