Schildersbedrijf Raalte

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Uw Onderhoudspartner Lenferink in Raalte

Schildersbedrijf in Raalte nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Raalte heeft Uw Onderhoudspartner Lenferink een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Uw Onderhoudspartner Lenferink, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Uw Onderhoudspartner Lenferink in Raalte wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Uw Onderhoudspartner Lenferink, nu aan!

Schildersbedrijf Raalte? Uw Onderhoudspartner Lenferink!

Uw Onderhoudspartner Lenferink werkt in de volgende regio’s:

  • Heino
  • Dalfsen
  • Raalte
  • Zwolle
  • Ommen
  • Dedemsvaart
  • Vaassen
  • Hardenberg
  • Heerde

Waarom Onderhoudspartner Lenferink in de regio Raalte?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Uw Onderhoudspartner Lenferink staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Raalte?

De kosten voor schilderwerk in de plaats Raalte zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Schildersbedrijf Raalte: contact opnemen

Met Uw Onderhoudspartner Lenferink zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Uw Onderhoudspartner Lenferink het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Mark Tiebot

Uw Onderhoudspartner Lenferink, Heino

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een enthousiaste Construction Manager Mark Tiebot.

(kwam die titel tegen op t net, RB)

Wat is je gemoedstoestand?
Hartstikke goed. Dat is niks nieuws hoor, ik ben altijd positief.

Wat is je levensmotto?
Ontspannen in het leven staan, alles komt goed. En dat is ook zo mooi aan het onderhoudsplan, weet je dat een klant nooit meer onzeker hoeft te zijn over…

Daarover later. Zeg, wat is een construction manager?
Ha, da’s een dure naam voor voorman. Want dat ben ik. Ik schilder dus niet, maar ben de man die bij de klant thuis komt. Schitterend werk!

Waarom schitterend?
Twee dingen. Ik adviseer nu aan de voorkant van een project, over kleuren en materialen en zo. Als schilder voerde ik alleen uit, ook mooi, maar dit is te gek. Je bent met klanten bezig: je visie geven, ze meenemen in je verhaal, open staan voor wensen. Niets zo leuk als een klik hebben met mensen.

Jij bent een mensenmens?
Zeker weten. Samen sporten en gezelligheid houd ik van, daarom speel ik ook in het vijfde elftal van vv Heino.

Wat zijn mooie projecten geweest?
VVE De Bonte Koe in Amsterdam, moet je maar eens googelen. En recentelijk een nieuwbouwvilla hier in Heino, deze staat er door het onderhoudsplan voor de komende 15 jaar geweldig bij.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Het onderhoudsplan over Nederland uitrollen. Weet je dat een klant nooit meer onduidelijkheid heeft? Hij weet precies wat het kost, wanneer wat wordt gedaan en zelfs welke schilder langskomt.