Schildersbedrijf Vianen

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsabonnement. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Direct aan de slag

Schets uw woning aan de hand van zes vragen en kom zo tot de ideale prijsopgave!

Woningcheck in één minuut Lees meer

U kiest met GlansGarant voor:

  • Deskundige schilders
  • Jaarlijkse garantie op uw schilderwerk
  • Hoge klantbeoordeling (9 - 1.350+ beoordelingen)
Download brochure Brochure Impressie

Van de schildersbedrijven in Vianen heeft GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf een uniek meerjaren onderhoudsabonnement. Hiermee kan GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf in Vianen wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsabonnement van GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf, nu aan!

Schildersbedrijf Vianen? GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf!

GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf werkt in de volgende regio’s:

  • Geldermalsen
  • Culemborg
  • Houten
  • Tiel
  • Vianen

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsabonnement van GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsabonnement kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf.

Met GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Midden Nederland B.V. / De Bruin Schildersbedrijf het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Corné de Bruin

GlansGarant Midden Nederland, Geldermalsen

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een (altijd) opgewekte Corné de Bruin.

Wat is je gemoedstoestand?
Vrolijk en opgewekt. Ik heb het idee dat mensen zich tegenwoordig een stukje bewuster zijn van het belang van goed onderhoud. En dat is een goede zaak, voor ons als vakmensen maar ook voor de huiseigenaren zelf.

Wat is je levensmotto?
Every day is a gift! Mooie dingen kunnen elk moment gebeuren, weet ik uit ervaring.

Vertel eens?
Jaren geleden werd ik gevraagd om een patroonbehang aan te brengen op een slaapkamerwand. Niet wetend dat de opdrachtgever later mijn schoonmoeder zou worden en ook niet wetend dat de tevredenheid van haar dochter over mijn werk de basis werd voor het eerste contact met mijn vrouw. Waar een ingewikkeld behang al niet toe kan leiden.

Wat lees je momenteel?
In deze drukke tijden lukt het me niet zo goed om een boek te pakken helaas. Ik ben namelijk wel echt een lezer. Vanuit mijn christelijke levensovertuiging lees ik vaak boeken van theologen. Al vind ik het ook heerlijk om soms wat lichtere stof te lezen, waarbij je niet zo veel hoeft na te denken.

Wat waardeer je het meest in mensen?
Als ze eerlijk en betrouwbaar zijn en je van hen op aan kunt .

Wie zijn je helden?
Ik ben een vrij nuchter persoon en richt me niet zo op helden. Mensen met veel levenswijsheid kunnen me wel boeien en aan het denken zetten.

Wat is je plan?
Mijn bedrijf bestaat dit jaar 12,5 jaar en met acht mensen willen we doorgaan met het behouden van mooie huizen en monumentaal goed.