Schildersbedrijf Renkum

U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Nederrijn B.V. in Renkum

Schildersbedrijf in Renkum nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

  • Wanneer schikt het u?

    Wij proberen de afspraak met de schilder zo goed mogelijk voor u in te plannen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :

Het plan van Ruben Bouman

GlansGarant Nederrijn, Renkum

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? Nog plannen?
Onderhoudende vragen aan een onbezorgde Ruben Bouman.

Wat is je gemoedstoestand?
Vrolijk. Dat is sowieso mijn aard. Ik heb een prachtig gezin én mooi werk: ons onderhoudsplan ontzorgt klanten.

Over klanten gesproken, wat waardeer je in mensen?
Openheid en eerlijkheid. En daarin wordt ik niet vaak teleurgesteld. Ken je het boek De meeste mensen deugen?’ Er zijn heel veel aardige, lieve mensen.

Waar erger jij je aan?
Daar kan ik heel kort over zijn: nergens aan. ‘Wie oordeelt over anderen, heeft zijn eigen zaakjes niet op orde’ is een spreuk waar ik het volkomen mee eens ben.

Jij bent van oorsprong logistiek specialist toch?
Jazeker, ooit was ik bij defensie verantwoordelijk voor de logistiek bij uitzendingen. Een ervaring waar ik tot op de dag van vandaag baat bij heb. Kijk, een schilderopdracht is ook een ‘missie’ waarbij mensen op jou vertrouwen. En dat vertrouwen mag je niet beschamen, dus: afspraak is afspraak, de mensen zijn er op tijd, de spullen in orde en opleverdatum is opleverdatum.

Wie zijn je helden?
Johan Cruyff. Als voetballer en als mens was hij geniaal. Neem zijn uitspraken: er zit altijd een waarheid in én een aparte draai.

Jij voetbalde zelf ook hoog niet?
Ha, het is niets vergeleken bij Cruijff natuurlijk, maar ik heb gespeeld bij ACV in Assen inderdaad. En dan praat je over het hoogste amateurniveau.

Slotvraag: wat is je plan?
Ons nieuwe huis verbouwen tot een gezinspaleisje. En ik wil weer een balletje gaan trappen. Qua werk? Altijd een stapje extra doen, ik gun iedereen een stukje zorgeloos wonen.

Van de schildersbedrijven in Renkum heeft GlansGarant Nederrijn B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Nederrijn B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Nederrijn B.V. in Renkum wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Nederrijn B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Renkum? GlansGarant Nederrijn B.V.!

GlansGarant Nederrijn B.V. werkt in de volgende regio’s:

  • Renkum
  • Rhenen
  • Wageningen

Waarom schildersbedrijf Nederrijn in de regio Renkum?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Nederrijn B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Nederrijn B.V..

Schildersbedrijf Renkum: nu contact opnemen

Met GlansGarant Nederrijn B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Nederrijn B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.