Schildersbedrijf Krimpen aan den IJssel

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Jan van Wijnen B.V. in Krimpen aan den IJssel

Schildersbedrijf in Krimpen aan den IJssel nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Krimpen aan den IJssel heeft GlansGarant Jan van Wijnen B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Jan van Wijnen B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Jan van Wijnen B.V. in Krimpen aan den IJssel wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Jan van Wijnen B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Krimpen aan den IJssel? GlansGarant Jan van Wijnen B.V.!

GlansGarant Jan van Wijnen B.V. werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf Jan van Wijnen?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Jan van Wijnen B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Jan van Wijnen B.V..

Schildersbedrijf Krimpen aan den IJssel: contact opnemen

Met GlansGarant Jan van Wijnen B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Jan van Wijnen B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van André van Wijnen

GlansGarant Jan van Wijnen BV, Krimpen aan de IJssel

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan zesde (!) generatie directeur André van Wijnen.

Wat is je gemoedstoestand?
Prima want we hebben het druk. Mensen verhuizen minder door de hoge prijzen, willen woongenot, dus zorgen wij ervoor dat de woning van onze klanten er mooi bijstaat.

Wat is je levensmotto?
Wie goed doet goed ontmoet.

Leg uit?
Van een familiebedrijf dat al sinds 1845 bestaat mag je een hoge kwaliteit in klantvriendelijkheid en vakwerk verwachten. Goed werk leveren loont.

Okee, genoeg reclame nu; wat lees je momenteel?
De derde thriller van mijn vader: Terreur rond de Algerabrug.

Eh, thriller, vader?
Na zijn pensioen is hij boeken gaan schrijven. De Algerabrug ligt tussen Krimpen en Capelle, we kijken er op uit vanuit ons bedrijf. Mooi hoe hij z’n inspiratie uit de omgeving haalt.

En je eigen inspiratie, waar haal je die uit?
Vissen; stilte, dobbertje, lekker een zijn met de natuur. En qua werk? Van alles: een appartementencomplex aan de Goudsesingel in Rotterdam. Vier monumentale ophaalbruggen in Stolwijk, bij Gouda. Net nog prachtige woning gedaan in Lekkerkerk.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Nog veel meer mooie klussen doen voor particulieren. En op het thuisfront de zevende generatie interesseren voor dit prachtvak.