Voordelen onderhoudsabonnement

Het onderhoudsabonnement waar u en uw huis de fraaie vruchten van plukken

Voorkomen is beter dan genezen, zegt men vaak. Wel, het geldt zéker voor het schilderwerk aan uw woning. U zult vast wel eens blaasjes en scheurtjes hebben gehad in uw schilderwerk. Voor velen is dat het signaal voor een nieuwe schilderbeurt. Helaas is het dan al te laat en zullen de kosten alleen maar hoger zijn. Met een meerjarig onderhoudsabonnement voor schilderwerk, verzekert u zich van een optimaal onderhoud van uw geliefde huis. Er zijn enkele partijen die zo’n plan aanbieden. Maar er is maar één de grootste en hoogst gewaardeerde. GlansGarant staat al 22 jaar garant voor duizenden tevreden klanten en werkt uitsluitend met ervaren schilders en de beste materialen. Niet voor niets waarderen klanten GlansGarant met een 8,8. Tevens is ons abonnement te allen tijde opzegbaar.

Sympathieke vakmensen waar je heldere afspraken mee kunt maken.

Wilt u liever persoonlijk contact in plaats van wazige offertes via het internet? Onze ervaren schilders komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken en al uw wensen in kaart te brengen. Daarna ontvangt u een transparante aanbieding zonder kleine lettertjes. Een goed begin van een duurzame relatie, die te allen tijde op te zeggen is.

Een strakke herschilderbeurt na iedere 6 - 8 jaar.

Het onderhouden van uw huis kan een constante zorg zijn. Bij GlansGarant heeft u een zorg minder. Ons onderhoudsabonnement voorziet namelijk in een complete herschilderbeurt na zes of acht jaar. Hierbij wordt uw woning van top tot teen opnieuw geschilderd en kan deze er weer jaren tegen. Zonder extra kosten, het is allemaal opgenomen in uw onderhoudsabonnement.

Jaarlijkse garantie van schilderonderhoud aan uw huis.

Nadat uw huis in het eerste jaar is geschilderd, houdt uw GlansGarant Onderhoudsabonnement niet op. Sterker nog: dan begint het pas. Uw schilder komt ieder jaar langs om het schilderwerk te inspecteren en zal uw woning twee keer in een onderhoudsbeurt voorzien. Hierbij worden kwetsbare en/of beschadigde delen geschilderd. Dit lijkt wellicht overbodig, maar dat is het zeker niet.

Keuze uit drie betalingsmogelijkheden.

U wilt weten waar u aan toe bent en wij zijn flexibel. Net als bij het onderhoudsabonnement van uw woning, is de betaling bij GlansGarant ook maatwerk. Kies voor maandelijks, jaarlijks of een betaalplan met financiering. Mocht er onverhoopt iets veranderen in uw leven, dan is het abonnement te allen tijde opzegbaar.

Lees meer over onze betalingsmogelijkheden

De ‘binnenboel’ is uiteraard ook in goede handen bij GlansGarant.

Bent u uitgekeken op de kleuren van het schilderwerk in uw woonkamer? Wilt u de kamers van de kinderen eens helemaal anders aanpakken? Uw GlansGarant schildersbedrijf biedt ook voor uw interieur aantrekkelijke condities. En in combinatie met de speciale ‘Winterschilder’ tarieven bent u nog voordeliger uit.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

Bij GlansGarant werken we alleen met de beste- en meest milieuvriendelijke materialen. Aandacht voor mens en milieu is uiteraard standaard bij het beste onderhoudsabonnement van Nederland.

Lees meer over buitenschilderwerk

Alleen de best gewaardeerde schilders van Nederland.

GlansGarant hanteert een strenge selectieprocedure voor aangesloten schildersbedrijven. Onze klanten geven ons dan ook gemiddeld een 8,8! resulteert in een rapportcijfer van 8,8. Het hoogste rapportcijfer in de branche. Huiseigenaren roemen de kwaliteit, service en het nakomen van afspraken. Ervaar het zelf!

brochure impression

Het plan waar u en uw huis de fraaie vruchten van plukken!

Download brochure