Schildersbedrijf Venlo

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Fred Engels Schilderwerken in Venlo

Schildersbedrijf in Venlo nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Venlo heeft Fred Engels Schilderwerken een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Fred Engels Schilderwerken, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Fred Engels Schilderwerken in Venlo wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Fred Engels Schilderwerken, nu aan!

Schildersbedrijf Venlo? Fred Engels Schilderwerken!

Fred Engels Schilderwerken werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf Fred Engels Schilderwerken in de regio Venlo?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Fred Engels Schilderwerken staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Venlo?

De kosten voor schilderwerk in de plaats Venlo zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Schildersbedrijf Venlo: contact opnemen

Met Fred Engels Schilderwerken zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Fred Engels Schilderwerken het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Fred Engels

Fred Engels schilderwerken, Panningen

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? Nog plannen?
Onderhoudende vragen op een zaterdagmorgen aan Fred Engels.

Wat is je gemoedstoestand?
Strijdlustig, aanvallend.

Toe maar, aanvallend qua werk?
Ha nee, dat loopt prima. Nee, we vertrekken zo met naar de Zuid-Limburgse heuvels, koersen.

Wat is je levensmotto?
Altijd bezig blijven. En je best doen. Denk dat mijn klanten dat wel herkennen.

Wat is jouw definitie van geluk?
Geluk is voor mij gezondheid. Daar kun je natuurlijk zelf iets aan doen, maar is niet iedereen gegeven. Voor geluk moet je ook een beetje geluk hebben, vind je niet?

Wat waardeer je in mensen?
Laat ik het anders stellen: ik heb grote waardering voor de mensen in de zorg. Als je pech hebt met je gezondheid zijn zij er toch maar voor je.

Wat is je favoriete schilder?
Mondriaan? Weet je dat zijn abstracte werk eigenlijk bomen voorstellen? Legde mijn dochter uit hoor, die doet kunstgeschiedenis.

Slotvraag: wat is je plan?
Vakmatig? Plezierig met klanten zaken blijven doen, het onderhoudsabonnement is een perfect product. En privé ga ik nú m’n BMC met Sram-cassette pakken.

Eh, BMC, cassette?
Zwitsers carbonfietsje met 24 Versnellingen, ook perfect spul, houdoe.