Schildersbedrijf Zeewolde

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf in Zeewolde

Schildersbedrijf in Zeewolde nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Zeewolde heeft Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf in Zeewolde wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf, nu aan!

Schildersbedrijf Zeewolde? Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf!

Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf werkt in de volgende regio’s:

  • Zeewolde

Waarom schildersbedrijf Jonker in de regio Zeewolde?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Zeewolde? 

De kosten voor schilderwerk in de plaats Zeewolde zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! 

Schildersbedrijf Zeewolde: contact opnemen

Met Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Jonker Schilder & Onderhoudsbedrijf het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Robbert Jonker

Jonker schilder en onderhoudsbedrijf, Zeewolde

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan jonge hond Robbert Jonker.

Wat is je gemoedstoestand?
Geweldig, ik ben zowel privé als zakelijk jong en gezond. Wat wil je nog meer.

Privé gezond, dat komt door het rolschaatsen zeker.
Inline skaten vriend. Hier in de polder kun je eindeloos veel geasfalteerde kilometers maken.

Juist, en zakelijk gezond, want?
Dit is een tijd vol kansen. Door het thuiswerken zijn we allemaal om ons heen gaan kijken: kan de woning niet een fijne verfbeurt gebruiken?

Je bestaat sinds 2014, niet?
Jep, jong bedrijf nog, altijd ingezet op kwaliteit. En kijk nou ‘ns: we werken aan projecten in Flevoland, maar ook in het Gooi, regio Amsterdam. Huizenbezitters, woningbouwverenigingen, gemeenten. Wist je dat we laatst door een hotel in Cadzand Bad werden gevraagd? Zeeuws Vlaanderen, mind you.

Wat denk je dat klanten over jullie zeggen?
Jonge jongens, maar nétte jongens. En dan niet alleen qua afgeleverd werk, ook in de manieren en zo. Daar ben ik heel streng in, wie bij ons een kwast laat slingeren krijgt met mij te doen.

Iets anders, wat is je levensmotto?
Ha, dan zeg ik: doorgaan.

Naast het skaten nog andere liefhebberijen?
Formule 1. Ik zit net in de auto naar Oostenrijk, kijken hoe Max zondag gaat winnen.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Lekker doorgaan, en vooral ook zelf veel bij de klanten blijven schilderen. Eén dag per week op kantoor vind ik genoeg, jonge hond hé.