Schildersbedrijf Purmerend

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schildersbedrijf Roy van der Meer in Purmerend

Schildersbedrijf in Purmerend nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Purmerend heeft Schildersbedrijf Roy van der Meer een uniek meerjarenonderhoudsplan. Hiermee kan Schildersbedrijf Roy van der Meer, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in één keer heeft. Met Schildersbedrijf Roy van der Meer in Purmerend wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Roy van der Meer, nu aan!

Schildersbedrijf Purmerend? Schildersbedrijf Roy van der Meer!

Schildersbedrijf Roy van der Meer werkt in de volgende regio’s:

  • Purmerend

Waarom schildersbedrijf Roy van der Meer in de regio Purmerend?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Roy van der Meer staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Purmerend?

De kosten voor schilderwerk in de plaats Purmerend zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Schildersbedrijf Purmerend: nu contact opnemen

Met Schildersbedrijf Roy van der Meer zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf Roy van der Meer het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Neem contact met ons wanneer u vragen heeft, zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Het plan van Roy van der Meer

Schildersbedrijf Roy van der Meer, Purmerend

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan geboren-Amsterdammer Roy van der Meer.

Wat is je gemoedstoestand?
Gezond. Druk. Blij. Kan er niet veel meer van maken.

Je bedrijf is opgericht door je vader niet?
In 1982, we waren net verhuisd van de Willem de Zwijgerlaan in West naar de Watergraafsmeer. Ik was net negentien en ben meteen bij hem in de zaak gekomen.

Zit jij nog veel in Amsterdam?
O ja zeker. Kijk, in de regio Purmerend werk ik veel. Maar ja, zo’n wereldstad heeft ook iets, weet je. Sta je toch opeens weer een voordeur te schilderen van honderd jaar oud. Of nog mooier, een topgeveltje uit 1620.

Wat lees je momenteel?
Kranten. De wereldpolitiek vind ik interessant, dus elke dag genoeg te lezen.

Wat waardeer je in mensen?
Beleefdheid. Ik blijf u zeggen tegen m’n klanten.

Wat is je favoriete kunstenaar?
Herman Brood, onbetaalbaar. Maar ik heb hier in huis een werk hangen van een onbekend schildermaatje van hem: Esper Greger Hagen. Zoek maar eens op, zelfde rock ’n roll stijl.

Waar erger jij je aan?
Nergens aan, leven en laten leven zeg ik altijd. Nou goed, weet je wat ik jammer vind? Veertig jaar geleden stond ik met m’n vader op de steiger en dan ging er altijd wel ergens een raam open ‘schilder, koffie?’ Die gezelligheid is er in deze snelle tijd wel een beetje vanaf.

Nog plannen?
Nog tien jaar klanten blij maken met fijn schilderwerk, net zolang terugkomen tot mensen tevreden zijn. En voordat je me een heilig boontje vindt: nu ga ik m’n nieuwe Yamaha sportmotor even lekker de sporen geven.