Schildersbedrijf Alblasserdam

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V. in Alblasserdam

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Alblasserdam heeft Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V. in Alblasserdam wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Alblasserdam? Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V.!

Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V. werkt in de volgende regio’s:

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V..

Met Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf G. van den Bout en zn. B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Bert van den Bout

Schildersbedrijf G. van den Bout, Hardinxveld Giessendam

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan voetbalfanaat/scheidsrechter en directeur Bert van den Bout.

Wat is je gemoedstoestand?
Druk. Af en toe denk ik wel eens hoe krijg ik het geregeld; de aanvragen blijven maar binnenkomen. Gelukkig lukt het altijd.

Wat lees je momenteel?
Alle nieuwssites. Voor boeken heb ik geen tijd, te druk met mooie projecten.

Mooie projecten zijn voor jou?
Kan van alles zijn. Een oud familiehuis in Rotterdam hebben we laatst van binnen en buiten geheel nieuw in de verf gezet. Idem dito met klassieke bungalow van een cryptomiljonair – ja, ja, nieuwe tijden. Maar net zo gaaf vond ik die gedateerde rijtjeswoning die we onlangs binnen en buiten up to date hebben gemaakt. En dan vooral de reactie van de klant na afloop: ‘Dankuwel!’

Hoor je dat vaker?
Ja, complimenten krijgen we veel. Dank voor het advies, goed werk, dat soort dingen. Waardering daar doe je het voor.

Wat waardeer jij in mensen?
Eerlijk zijn.

Dat is de scheidsrechter in jou?
Ha, nee hoor. Ik fluit inderdaad elk weekend bij vv Hardinxveld Giessendam. Maar dat komt omdat ik sportfanaat ben. Voetbal is mijn passie. En ik kom graag onder de mensen, als scheids sta je er middenin, ha.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Niet te groot worden. Wij zijn een benaderbaar bedrijf met 7 man personeel. Ik wil zelf bij de klanten langs. Koffietje doen, prachtig.