Schildersbedrijf Westerbork

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken in Westerbork

Schildersbedrijf in Westerbork nodig? GlansGarant zorgt dat u in contact komt met de meest professionele schildersbedrijven in uw regio. Aan de hand van uw aanvragen zullen wij contact opnemen. Vervolgens maken wij een afspraak met de schilder in uw regio. Die komt vervolgens bij u langs in Westerbork om uitleg te geven over het onderhoudsplan. Uiteindelijk ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte.

 

Van de schildersbedrijven in Westerbork heeft GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken in Westerbork wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken, nu aan!

Schildersbedrijf Westerbork? GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken!

GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken in Westerbork?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Westerbork?

De kosten van een schildersbedrijf in Westerbork zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Schildersbedrijf Westerbork: Direct contact

Met GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Luuc Eggink

GlansGarant Drentheland, Dieverbrug

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een zorgeloze Luuc Eggink.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik ben ’goed te pas’ zeggen wij in Drenthe. Alles loopt lekker. Vrouw en ik blij, vier gezonde kinderen op de middelbare school, prima. En zakelijk – want daar bel je natuurlijk voor- ook geen zorgen want volop werk.

Ja? Volop werk, zijn mensen meer met hun huis bezig?
Intensiever. Ze hebben zich verdiept, weten wat ze willen: onderhoudsvrij is het kernwoord. En de huizen blíjven maar stijgen in waarde, dus een beetje investeren in onderhoud kan er van af. Ik hoef niet meer te leuren met een goed schilderplan.

Iets anders, wat lees je momenteel?
Ik was bezig met een oudere Tommy Wieringa, maar eh toen het verhaal ergens op een vlakte in Oekraïne terecht kwam heb ik dat boek weggelegd, da’s me te ver weg. Ter ontspanning kijk ik wel veel Scandinavische thrillers. En Omroep Max vind ik geweldig. Apart niet, voor zo’n jonge kerel, ha!

Wat waardeer je het meest in mensen?
Ik moet levelen. Geen klant/leverancier verhouding, nee, leuke gesprekken ook over dingen buiten het werk. Beetje op z’n Drents ligt mij het best: beetje direct, beetje dezelfde taal, beetie zeur’n, beetje lachen.

Liefhebberijen?
Mountainbiken, golfen, skiën, wandelen.

Waar ben je trots op?
Qua werk? Laatst nog machtige villa in Haren, Groningen, gedaan. Alle scholen in de Gemeente Westerveld was ook een mooi project.

Wat zijn je plannen?
Mijn vader startte dit bedrijf en ik nam het over in 1991, ik ga nog zeker tien jaar door. Topwerk leveren, voor zorgeloos wonen en leuk leven. Nou, is dat mooi gezegd of niet?