Schildersbedrijf Nieuw Vennep

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Regio West B.V. in Nieuw Vennep

Schildersbedrijf in Nieuw-Vennep nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Nieuw Vennep heeft GlansGarant Regio West B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Regio West B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Regio West B.V. in Nieuw Vennep wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Regio West B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Nieuw Vennep? GlansGarant Regio West B.V.!

GlansGarant Regio West B.V. werkt in de volgende regio’s:

Waarom Glansgarant in de regio Nieuw-Vennep?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Regio West B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Regio West B.V..

Schildersbedrijf Nieuw-Vennep: nu contact opnemen

Met GlansGarant Regio West B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Regio West B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Hendrik Nijenhuis

GlansGarant Regio West, Heemskerk

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan rocker/schilder Hendrik Nijenhuis.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik ga goedgemutst door het leven.

Logisch, zakelijk alles in orde zeker?
Ha! Jij weet dat we met meer dan vierhonderd onderhoudsklanten de grootste GlansGarant regio zijn hè. En ja hoor, zakelijk gaat alles goed: klanten zijn juist nú zeer tevreden. In roerige tijden is het prettig dat je huis perfect geschilderd erbij staat zonder grote uitgaven. Maar eh… ook grandioos is dat ik onlangs opa geworden van een prachtige kleindochter, Yara. Dus nee ik heb geen klagen.

Wat lees je momenteel?
Een boek over de moord op Kennedy. Blijft me fascineren: na bijna zestig jaar gaan nog altijd zoveel mysteries en complotten de rondte.

Wat waardeer je in mensen?
Tevreden zijn met wat je hebt. En goede manieren. Het onbeschofte geklaag op met name social media ergert me wel eens. Omgangsvormen staan ook in mijn bedrijf hoog in het vaandel.

Is dat niet een beetje een reclametekstje?
Ha nee, laatst zei iemand tegen me ‘Jullie kun je prima over de vloer hebben.’

Tot slot, wat zijn je plannen?
Nog jaren mijn handen laten wapperen. Zélf af en toe ook nog gezellig de steiger op. Vakwerk blijven leveren als schilder. En ook een beetje als rocker, haha.., al moet ik dan nog wel wat gitaarlesjes nemen.

Rocker?
Ik heb net een nieuwe elektrische gitaar gekocht, een Doodad, die worden gemaakt door een bouwer hier in Nederland. Schitterend stukje ambachtelijk werk.