Schildersbedrijf Stadskanaal

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsabonnement. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Direct aan de slag

Schets uw woning aan de hand van zes vragen en kom zo tot de ideale prijsopgave!

Woningcheck in één minuut Lees meer

U kiest met GlansGarant voor:

  • Deskundige schilders
  • Jaarlijkse garantie op uw schilderwerk
  • Hoge klantbeoordeling (8,8 - 1.350+ beoordelingen)
Download brochure Brochure Impressie

Van de schildersbedrijven in Stadskanaal heeft GlansGarant Sommer B.V. een uniek meerjaren onderhoudsabonnement. Hiermee kan GlansGarant Sommer B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Sommer B.V. in Stadskanaal wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsabonnement van GlansGarant Sommer B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Stadskanaal? GlansGarant Sommer B.V.!

GlansGarant Sommer B.V. werkt in de volgende regio’s:

  • Nieuw Buinen
  • Borger
  • Stadskanaal
  • Coevorden
  • Emmen
  • Klazienaveen
  • Nieuw Amsterdam

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsabonnement van GlansGarant Sommer B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsabonnement kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Sommer B.V..

Met GlansGarant Sommer B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Sommer B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Jeroen Hengeveld

GlansGarant Sommer, Emmen

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een ambitieuze Jeroen Hengeveld.

Wat is je gemoedstoestand?
Goed! Weet je, zaken zijn weer overzichtelijk, er is weer rust en ruimte om mooie dingen te gaan doen. De mensen willen dat hun kostbare bezit er perfect bijstaat. Nu, daaraan werken wij elke dag met plezier. En we hebben grote plannen om het nóg beter te doen.

Dat straks, wat denk je dat klanten over jullie zeggen?
‘Jullie zijn vakmensen met technisch inzicht en een luisterend oor’, krijgen we vaak terug. Vinden wij ook belangrijk: wij mogen de klant zijn huis schilderen, dus laten we goed naar hen luisteren en combineren met onze technische expertise.

Wat lees je momenteel?
Biografieën uit de sport en management literatuur hebben mijn interesse. Ik las onlangs nog het levensverhaal van Kimi Raikkonen, de formule 1 coureur. En tja de boeken over Derksen, Gijp, Kieft lees ik voor ontspanning, maar ook management boeken voor kennisverdieping lees ik graag.

Wat waardeer je het meest in mensen?
Oprechtheid, dat we ons een beetje in elkaar verdiepen.

Liefhebberijen?
De Formule 1, vanwege de perfectie van het proces. Hoe een team daar samenwerkt om tot een resultaat te komen, grandioos. Voetbal vind ik ook leuk, net als af en toe een hengeltje uitwerpen.

Terug naar het begin, jullie hebben grote plannen zei je?
Jazeker. Kijk, Sommer bestaat bijna 75 jaar, we zijn geliefd bij particulieren en bouwprofessionals, het doel is om een bedrijf te worden waar niemand meer om heen kan. Duurzaamheid is het kernwoord. En daarin hebben we al grote stappen gezet en is het eind nog lang niet in zicht. Houd ons maar in de gaten!

Bekijk onze video