Schildersbedrijf Doezum

Schildersbedrijf in Doezum nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsabonnement. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Direct aan de slag

Schets uw woning aan de hand van zes vragen en kom zo tot de ideale prijsopgave!

Woningcheck in één minuut Lees meer

U kiest met GlansGarant voor:

  • Deskundige schilders
  • Jaarlijkse garantie op uw schilderwerk
  • Hoge klantbeoordeling (9 - 1.350+ beoordelingen)
Download brochure Brochure Impressie

Van de schildersbedrijven in Doezum heeft Schildersbedrijf Krijthe een uniek meerjaren onderhoudsabonnement. Hiermee kan Schildersbedrijf Krijthe, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Schildersbedrijf Krijthe in Doezum wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsabonnement van Schildersbedrijf Krijthe, nu aan!

Schildersbedrijf Doezum? Schildersbedrijf Krijthe!

Schildersbedrijf Krijthe werkt in de volgende regio’s:

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsabonnement van Schildersbedrijf Krijthe staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsabonnement kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Schildersbedrijf Krijthe.

Met Schildersbedrijf Krijthe zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf Krijthe het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Bennie Krijthe

Schildersbedrijf Krijthe, Doezum

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen een goedgeluimde Bennie Krijthe.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik ben in een prima stemming mag ik wel zeggen. Gezin gezond, werk gezond.

Werk gezond, leg uit.
Nou ja, het is druk en dat komt mede door de afgelopen tijden waarin we thuis moesten zitten. We hebben gemerkt dat je van een perfect onderhouden huis zelf ook vrolijk wordt.
De basis moet goed zijn.

Wat is je levensmotto?
Geniet van het moment.

Wat denk je dat klanten over jullie zeggen?
Ik krijg net nog een appje van iemand wiens woning we tot in detail hebben opgeknapt: bedankt voor het advies, het resultaat en de prettige samenwerking. Word ik vrolijk van.

Wat lees je momenteel?
In het weekend de krant, als ik daar tijd voor heb. Qua boeken zoek ik het in de voetbalhoek: die biografieën van Louis van Gaal, Dick Advocaat, dat werk. Leer ik ook nog wat van, als jeugdtrainer bij VV Niekerk, ha.

Voetbal is de hobby?
En mijn gezin, natuurlijk. En: mijn huis. Daar kan ik altijd wel mee bezig blijven om het zo perfect mogelijk te maken. Tuin herinrichten, nieuwe badkamer, ander kleurtje. Je huis is je basis en als die goed is wordt je zelf ook vrolijk. Had ik dat al gezegd? Ha.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Ik ga dit familiebedrijf dat al ruim honderd jaar bestaat vrolijk voortzetten. Dag!