Schildersbedrijf Beekbergen

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Van den Berg Schilders in Beekbergen

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Beekbergen heeft Van den Berg Schilders een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Van den Berg Schilders, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Van den Berg Schilders in Beekbergen wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Van den Berg Schilders, nu aan!

Schildersbedrijf Beekbergen? Van den Berg Schilders!

Van den Berg Schilders werkt in de volgende regio’s:

  • Apeldoorn
  • Apeldoorn Noord
  • Beekbergen
  • Twello

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Van den Berg Schilders staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Van den Berg Schilders.

Met Van den Berg Schilders zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Van den Berg Schilders het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Gerrit-Jan van den Berg


Van den Berg schilders, Apeldoorn

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan vierde generatie (!) directeur Gerrit-Jan van den Berg.

Wat is je gemoedstoestand?
Positief gestemd. Niets nieuws hoor, bij mij is het glas altijd half vol. Bovendien vind ik dit een verstandige tijd, er wordt meer geïnvesteerd in goed onderhouden woonplezier. Zowel door particulieren als corporaties.

Wat is je levensmotto?
Blijf gezond en heb een leuk leven.

Wat lees je momenteel?
Zeil- en fietsbladen. Varen heb ik van jongs af aan meegekregen, ondertussen heb ik overal gezeild, van Friesland tot Kroatië. En met mijn vrouw stap ik graag op de gravelbike.

Gravelbike?
Ha, dat klinkt stoerder dan het is hoor. Denk aan een kruising tussen een gewone racefiets en een mountainbike.

Wat waardeer jij in mensen?
Eerlijkheid en humor. Een beetje van aanpakken weten is ook niet verkeerd. Leerling schilders moeten bij ons altijd een stapje extra zetten.

Stapje extra, in welke zin?
Iedereen met twee handen kan leren schilderen, maar ik wil dat het ook mensen worden waar klanten prettig mee omgaan. Sociale vaardigheden vinden wij belangrijk.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Je weet dat dit een familiebedrijf is hè? Sinds 1908 bestaan we al. Sinds mijn overgrootvader ben ik de vierde Van den Berg die aan het roer staat. Ik ben nu bezig om de vijfde generatie in het bedrijf te krijgen. We hebben nog tijd, hij is pas 15.