Schildersbedrijf Wolvega

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schildersbedrijf Joke Koning in Wolvega

Schildersbedrijf in Wolvega nodig? GlansGarant zorgt dat u in contact komt met de meest professionele schildersbedrijven binnen uw regio. Aan de hand van uw aanvraag zullen wij contact opnemen. Aan de hand van uw wensen maken we een afspraak met de schilder in uw regio. Vervolgens komt de schilder bij u langs in Wolvega of omgeving, om uitleg te geven over het onderhoudsplan. Daarna zal de schilder het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig nakijken. Uiteindelijk ontvangt u een persoonlijk en geheel vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe ben en zit u nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Wolvega heeft Schildersbedrijf Joke Koning een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Schildersbedrijf Joke Koning, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Bovendien wordt u woning door Schildersbedrijf Joke Koning, gelijk vanaf het eerste jaar compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

schildersbedrijf wolvega

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Joke Koning, nu aan!

Schildersbedrijf in Wolvega inhuren

Schildersbedrijf Joke Koning werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf Joke Koning in de regio Wolvega?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Joke Koning staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Daardoor is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Wolvega? 

De kosten voor schilderwerk in de plaats Wolvega zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Daaropvolgend nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! 

schildersbedrijf in wolvega

Schildersbedrijf Wolvega: contact opnemen

Met Schildersbedrijf Joke Koning zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf Joke Koning het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze klanten, dus laten wij graag onze klanten vertellen hoe zij de samenwerking hebben gevonden.

Het plan van Herman Koning

Schildersbedrijf Joke Koning, Wolvega

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan brandweerman/ Instructeur en Eigenaar Herman Koning.

Wat is je gemoedstoestand?
Opgeruimd.

Mooi, vanwaar?
De coronatoestand was vervelend natuurlijk. Maar we zijn gaan inzien dat twee dingen belangrijk zijn: gezondheid en een veilig huis. Nou, met gezondheid en veiligheid heb je mijn twee stokpaardjes te pakken.

Ja, want naast schilder ben jij brandweerman, niet?
28 Jaar actief op de uitruk en nu vier jaar als instructeur, naast mijn schilderswerk gedaan, machtig. Iets kunnen betekenen voor mensen is dankbaar werk.

Want je kreeg dankbaarheid terug?
O ja. Als groep diverse brieven en bedankjes gehad, tot zelfs een brief van een professor van het UMCG dat wij puik werk geleverd hadden bij een bevrijding van een slachtoffer, na een auto ongeluk.

Menselijk contact, is dat ook belangrijk in je vak?
Tuurlijk man. Ik vind: als schilder ben je er voor de klant. Niets mooier dan met huiseigenaren van gedachten wisselen, hoe gaan we het doen, welke kleuren en materialen. Overleg en luisteren, dan krijg je de mooiste resultaten.

Wat zijn mooie projecten geweest?
Het oude ziekenhuis in Wolvega is een oud gebouw maar al zeker dertig jaar geen kwast gezien, het resultaat mag er weer zijn als wij gereed zijn. Een klassieke bungalow in
De buurt van Heerenveen was door de vorige eigenaren twintig jaar lang zelf geschilderd nou dan weet je het wel; houtwerk was een puinhoop. Nogmaals: het resultaat mag er weer zijn als wij gereed zijn.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Benaderbaar blijven, zelf met de klanten in contact zijn. Dat is sinds 1900 de grote kracht van dit familiebedrijf geweest. Heb je nou genoeg? Mooi, kan ik verder.