Garantie op schilderwerk

U heeft er recht op dat er goed schilderwerk wordt geleverd. Net als in andere situaties, met bijvoorbeeld producten, heeft u bij schilderwerk recht op garantie. Wij leggen graag uit hoe de garantie op schilderwerk bij GlansGarant werkt. Het is ook mogelijk om direct naar onze garantievoorwaarden (artikel 15) te gaan.

Wat houdt garantie op schilderwerk in?

Garantie op het schilderwerk houdt in dat de schilder instaat voor de kwaliteit van het geleverde schilderwerk. Mocht het schilderwerk binnen een bepaalde periode gebreken vertonen, dan biedt garantie de mogelijkheid om de schilder kosteloos in te schakelen voor het herstellen van deze gebreken. Hierbij geldt echter een bepaalde garantietermijn.

garantie schilderwerk

Onze garantievoorwaarden

Bij GlansGarant bieden wij garantie op het schilderwerk. Zo wordt er garantie geboden op het binnen- en buitenschilderwerk. In onze garantievoorwaarden (artikel 15) lichten wij alles nauwkeurig verder toe. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij lichten het graag nader toe.

Wettelijke garantie schilderwerk

Er is wettelijk bepaald dat er garantie op uw schilderwerk zit:

  • Binnenschilderwerk: 4 jaar
  • Buitenschilderwerk: 2 jaar

garantie op schilderwerk

Schildersbedrijf inschakelen? GlansGarant garandeert garantie!

Bij GlansGarant zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant het onderhoud van uw woning voor meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij ‘klanten vertellen’. Bovendien bieden wij garantie op het schilderwerk.