Schildersbedrijf Franeker

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Rinia Schildersbedrijf in Franeker

Schildersbedrijf in Franeker nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Franeker heeft Rinia Schildersbedrijf een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Rinia Schildersbedrijf, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Rinia Schildersbedrijf in Franeker wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Rinia Schildersbedrijf, nu aan!

Schildersbedrijf Franeker? Rinia Schildersbedrijf!

Rinia Schildersbedrijf werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf Rinia in de regio Franeker?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Rinia Schildersbedrijf staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Franeker?

De kosten voor schilderwerk in de plaats Franeker zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Schildersbedrijf Franker: contact opnemen

Met Rinia Schildersbedrijf zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Rinia Schildersbedrijf het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Sander Rinia

Rinia Schildersbedrijf, Makkum

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een kalme Sander Rinia.

Wat is je gemoedstoestand?
Goed hoor.

Ah.
Verwacht van een Fries geen wilde verhalen. Het werk gaat goed en daar zijn we dankbaar voor.

Mooie projecten ook?
Genoeg. Het gemeentehuis van Anna Paulowna, een pop-up restaurant hier in Makkum. En weet je dat we alle schilderonderhoud doen aan het marine terrein Willemsoord in Den Helder? Maar we doen ook veel particuliere klanten. Juist die waarderen het enorm dat we in ons twaalfkoppige team drie vrouwen hebben.

O ja, want?
Met een dame in je team wordt er netter gewerkt. Bovendien vinden vrouwen die overdag thuis zijn het prettig dat er niet alleen mannen om het huis lopen.

Wat lees je momenteel?
Thrillers. David Baldacci, Clive Cussler, Alistair MacLean. Als ik eraan toe kom tenminste; badminton, kaatsen en stijldansen vragen ook veel tijd.

Stijldansen, met jouw twee meter?
Jazeker, mensen verwachten dat niet van mij. Maar ik kan redelijk uit de voeten hoor.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Kalm verder bouwen aan dit bedrijf dat ik in 1981 van mijn vader overnam. Zeg heb je genoeg? Fijn, dag.