Schildersbedrijf Hoogeveen Noord West

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Ensing B.V. in Hoogeveen Noord West

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Hoogeveen Noord West heeft GlansGarant Ensing B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Ensing B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Ensing B.V. in Hoogeveen Noord West wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Ensing B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Hoogeveen Noord West? GlansGarant Ensing B.V.!

GlansGarant Ensing B.V. werkt in de volgende regio’s:

  • Assen
  • Hoogeveen Noord West

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Ensing B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Ensing B.V..

Met GlansGarant Ensing B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Ensing B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van René Klomp

GlansGarant Ensing bv, Assen

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan de breed geïnteresseerde René Klomp.

Wat is je gemoedstoestand?
Ha, mooie vraag. Gewoon goed: we zijn gezond, op het werk is het lekker druk.

Heb je een levensmotto?
Ik hou van mensen die me energie geven, is dat een motto? Het is in ieder geval wel zo.

Wat lees je momenteel?
Alles -nou alles- laat ik zeggen héél veel op het gebied van energiebesparing en woningverbetering. Als schildersbedrijf vind ik dat we daar een rol in kunnen en móeten spelen; wij hebben vaak een warm contact met de huiseigenaar.

Wat is je favoriete kunstenaar?
Salvador Dali. De man zat op het kruispunt van geniaal en gek. Weet je dat ik ooit ergens op een beurs in Frankrijk een schilderij kon kopen van hem? Was echt een buitenkans, maar stom genoeg het ik het niet gedaan.

Waarom niet?
Omdat het niet in de auto paste. Erg hè.

Naast Dali heb je nogal wat meer interesses niet?
Golfen probeer ik tijd voor te maken. Vissen doe ik graag. Klussen in en om het huis idem. Fietsen, motorrijden, sport kijken op de televisie; ik kom mijn vrije tijd wel door.

Wat zeggen klanten over jullie, denk je?
Gewoon goed, die jongens van Ensing doen wat ze beloven.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Honderd worden. Niet ikzelf hoor, maar de zaak. Ensing is opgericht in 1923 door Geert Ensing, 1e generatie Ensing, de overgrootvader Van Gert Ensing van wie wij de zaak in 2007 hebben overgenomen, dus dat eeuwfeest halen we wel.