Schildersbedrijf Dwingeloo

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken in Dwingeloo

Schildersbedrijf in Dwingeloo nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken biedt u een uniek meerjarenonderhoudsplan aan. Hiermee kan Eggink schilderwerken, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Ook bieden wij de mogelijkheid om per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in één keer heeft. En na het schilderwerk van uw project, zal Eggink schilderwerken gelijk vanaf het eerste jaar het onderhoud uitvoeren, tegen een vooraf afgesproken bedrag.Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Drentheland B.V. / Eggink schilderwerken vandaag nog aan!

schildersbedrijf dwingeloo

Schildersbedrijf Dwingeloo? Eggink schilderwerken!

GlansGarant werkt al jaren samen met Eggink schilderwerken. Dit schildersbedrijf uit Dwingeloo werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf Eggink schilderwerken in Dwingeloo

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Eggink schilderwerken staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Daarnaast wordt uw woning ieder jaar gecontroleerd en verder zal Eggink Schilderswerken het schilderwerk voorzien van een herschilderbeurt. Bovendien kunt u gemakkelijk het onderhoudsplan naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van de woning, voor iedereen betaalbaar.

Daarnaast zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een op maat gemaakt onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Drentheland B.V. en Eggink schilderwerken kwaliteitsschilderwerk, ongekende kwaliteit van het schilderwerk. Hieruit volgt dat dit wordt gewaardeerd door onze klanten.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Dwingeloo?

De kosten voor een schildersbedrijf in de plaats Dwingeloo zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

schildersbedrijf in dwingeloo

Schildersbedrijf Dwingeloo: contact opnemen

Offerte Schildersbedrijf Dwingeloo aanvragen voor binnenschilderwerk of juist voor buitenschilderwerk? Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Ook kunt u onze speciale pagina bekijken waar klanten vertellen over hun ervaringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Het plan van Luuc Eggink

GlansGarant Drentheland, Dieverbrug

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een zorgeloze Luuc Eggink.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik ben ’goed te pas’ zeggen wij in Drenthe. Alles loopt lekker. Vrouw en ik blij, vier gezonde kinderen op de middelbare school, prima. En zakelijk – want daar bel je natuurlijk voor- ook geen zorgen want volop werk.

Ja? Volop werk, zijn mensen meer met hun huis bezig?
Intensiever. Ze hebben zich verdiept, weten wat ze willen: onderhoudsvrij is het kernwoord. En de huizen blíjven maar stijgen in waarde, dus een beetje investeren in onderhoud kan er van af. Ik hoef niet meer te leuren met een goed schilderplan.

Iets anders, wat lees je momenteel?
Ik was bezig met een oudere Tommy Wieringa, maar eh toen het verhaal ergens op een vlakte in Oekraïne terecht kwam heb ik dat boek weggelegd, da’s me te ver weg. Ter ontspanning kijk ik wel veel Scandinavische thrillers. En Omroep Max vind ik geweldig. Apart niet, voor zo’n jonge kerel, ha!

Wat waardeer je het meest in mensen?
Ik moet levelen. Geen klant/leverancier verhouding, nee, leuke gesprekken ook over dingen buiten het werk. Beetje op z’n Drents ligt mij het best: beetje direct, beetje dezelfde taal, beetie zeur’n, beetje lachen.

Liefhebberijen?
Mountainbiken, golfen, skiën, wandelen.

Waar ben je trots op?
Qua werk? Laatst nog machtige villa in Haren, Groningen, gedaan. Alle scholen in de Gemeente Westerveld was ook een mooi project.

Wat zijn je plannen?
Mijn vader startte dit bedrijf en ik nam het over in 1991, ik ga nog zeker tien jaar door. Topwerk leveren, voor zorgeloos wonen en leuk leven. Nou, is dat mooi gezegd of niet?