Buitenschilderwerk

Wilt u uw buitenschilderwerk laten uitvoeren? Dan bent u bij GlansGarant aan het juiste adres. Een perfect geschilderd huis voor een vast bedrag per maand, meerdere jaren lang. De best gewaardeerde schilders bij u in de buurt verzorgen het onderhoud. Met iedere 6-8 jaar een volledige schilderbeurt, zonder verdere financiële verrassingen en zonder geregel. Dat is het GlansGarant onderhoudsabonnement. Dit onderhoudsplan is gedurende de looptijd te allen tijde opzegbaar. Vele duizenden huiseigenaren genieten al jaren van de zorgeloosheid. Download onze gratis brochure of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

buitenschilderwerk

Wat hoort bij buitenschilderwerk?

Alles wat onderhevig is aan de weersomstandigheden van buiten, valt onder buitenschilderwerk. Voorbeelden hiervan zijn:

Een schilder gebruikt voor het buitenschilderwerk speciaal weerbestendige verf, welke beschermt tegen weersinvloeden, zoals: regen, wind en hagel. Wilt u meer weten over wat er precies bij buitenschilderwerk hoort? Lees dan deze blog.

De kosten van buitenschilderwerk

De kosten voor het laten uitvoeren van schilderwerk aan de buitenkant, zijn per project verschillend. De prijs hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden of gaat het alleen om de deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom GlansGarant kiezen voor uw schilderwerk?

Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering zijn. Het is echter wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Het uitstellen ervan kan leiden tot afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsabonnement staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Uw huis wordt elk jaar gegarandeerd gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsabonnement kunt u gemakkelijk per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk en goed onderhoud van uw woning betaalbaar.

Schilder inschakelen voor uw buitenschilderwerk

Wil u uw buitenschilderwerk laten doen? Bij GlansGarant zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant de onderhoud van uw woning voor meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

schilder inschakelen buitenschilderwerk