Schildersbedrijf Maastricht

Schildersbedrijf in Maastricht nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsabonnement. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Direct aan de slag

Schets uw woning aan de hand van zes vragen en kom zo tot de ideale prijsopgave!

Woningcheck in één minuut Lees meer

U kiest met GlansGarant voor:

  • Deskundige schilders
  • Jaarlijkse garantie op uw schilderwerk
  • Hoge klantbeoordeling (8,8 - 1.350+ beoordelingen)
Download brochure Brochure Impressie

Van de schildersbedrijven in Maastricht heeft Masco Schilders B.V. een uniek meerjaren onderhoudsabonnement. Hiermee kan Masco Schilders B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Masco Schilders B.V. in Maastricht wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsabonnement van Masco Schilders B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Maastricht? Masco Schilders B.V.!

Masco Schilders B.V. werkt in de volgende regio’s:

  • Maastricht
  • Maastricht Noord Oost
  • Maastricht Zuid

Waarom schildersbedrijf Masco in de regio Maastricht?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsabonnement van Masco Schilders B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsabonnement kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Masco Schilders B.V..

Schildersbedrijf Maastricht: nu contact opnemen

Met Masco Schilders B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Masco Schilders B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Pascal Houben

Masco schilders bv, Maastricht

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan vakidioot Pascal Houben.

Wat is je gemoedstoestand?
Dat is een leuke vraag. Nou ik sta altijd positief in het leven, meneer. En als het op het schildersvak aankomt spreekt u met een uitermate enthousiast en bevlogen mens.

Toe maar.
U weet dat het schildersvak mij met de paplepel is ingegoten? Mijn vader richtte in de zestiger jaren de Maastrichtse Schilders Coöperatie (Masco) op, met drie andere collega schildersbedrijven. Zo konden ze eindelijk een kwalitatieve vuist maken tegen de grote… eh, laat ik het netjes zeggen, ach waarom ook, verfboeren uit Brabant. En dat werkte: eindelijk had Maastricht z’n eigen topschilders firma. In 1971 werd hij alleen eigenaar en sinds ’98 is mijn persoontje als meester-schilder erbij.

Meester-schilder, is dat een titel?
Cum laude aan de St. Lucas schildersvakopleiding in Boxtel, meneer. Een opleiding die niet meer in die hoedanigheid bestaat en een ambacht dat ‘jammer genoeg aan het uitsterven is’.

Mooie projecten?
Och jee, zoveel. Kastelen in particulier bezit, landhuizen en traditionele wiekenmolens van het Limburgs Landschap, kapitale boerderijen en villa’s. Maar ook woningen? Gaat u eens achter het station in Maastricht kijken. Daar staan 106 gemeentelijke en rijks monumentale woningen uit de jaren twintig, gebouwd in opdracht van de spoorwegen. Die worden de komende tien jaren dus perfect gerestaureerd én onderhouden door ons.

Wat zeggen klanten over Masco, denk je?
Meneer Houben praat veel, haha, maar hij weet waar ie het over heeft én: zijn mannen leveren topwerk.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Ik zou nog graag een compagnon erbij hebben die net zo idioot van het vak is. En voor de rest blijf ik de vakidioot die ik ben. Weet u dat ik laatst bij een klant in tien minuten klaar was met opmeten, maar een uur heb zitten bomen over de kleuren, materialen en de aanpak?

Bekijk onze video