Schildersbedrijf Roosendaal

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Theo de Wit Schilderwerken in Roosendaal

Schildersbedrijf in Roosendaal nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Roosendaal heeft Theo de Wit Schilderwerken een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Theo de Wit Schilderwerken, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. MetTheo de Wit Schilderwerken in Roosendaal wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Theo de Wit Schilderwerken, nu aan!

Schildersbedrijf Roosendaal? Theo de Wit Schilderwerken!

Theo de Wit Schilderwerken werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf Theo de Wit Schilderwerken in de regio Roosendaal?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Theo de Wit Schilderwerken staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Theo de Wit Schilderwerken.

Schildersbedrijf Roosendaal: nu contact opnemen

Met Theo de Wit Schilderwerken zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Theo de Wit Schilderwerken het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Theo de Wit

GlansGarant Walcheren, Roosendaal

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? Nog plannen?
Onderhoudende vragen aan schilder, carnavalsvierder, motorrijder en oud-graficus Theo de Wit.

Wat is je gemoedstoestand?
Goed, ik ga optimistisch door het leven.

Mooi. Zakelijk alles in orde?
Ja, gelukkig wel. We zijn maar een klein cluppie hé: ik heb drie echt ouderwetse vaklui in dienst. Groter moet ook niet vind ik: dan ga je inleveren op de kwaliteit van je mensen én je contact met klanten wordt minder.

Wat lees je momenteel?
Het leven van Evert, in de luwte van de snelweg. Ontroerend verhaal over een oude boer die weigert zijn boerderij te verlaten. Mooie tekst en foto’s, práchtig gedrukt.

Jij was graficus, niet?
Tot mijn 47e stond ik aan de pers. Toen de grafische industrie klappen kreeg ben ik schilder geworden. En kijk nou eens, leuk bedrijf, mensen blij maken, joh, een mens kan meer dan ie zelf denkt.

Wat waardeer je in mensen?
Dat ze van een beetje aanpakken houden, denk ik. En een beetje jong van geest blijven. Ik kijk ernaar uit om weer malle dingen te doen met carnavalsvereniging De Begaejerkus. En natuurlijk; erop uit met m’n motorvrienden, en dan niet gezapig tuf-tuf, nee, op een Harley Davidson street bob.

Street bob?
We hadden het over jong blijven toch? Nou, geloof me een street bob is geen ouwe lullen fietsje.

Wat zijn je plannen?
Gezond blijven. En lekker met z’n vieren nog járen mensen een beetje blij maken.