Schildersbedrijf Breda

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Schildersbedrijf Koevoets B.V. in Breda

Schildersbedrijf in Breda nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Breda heeft Schildersbedrijf Koevoets B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Schildersbedrijf Koevoets B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Schildersbedrijf Koevoets B.V. in Breda wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Koevoets B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Breda? Schildersbedrijf Koevoets B.V.!

Schildersbedrijf Koevoets B.V. werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf Koevoets B.V. in de regio Breda?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Schildersbedrijf Koevoets B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk in Breda?

De kosten voor schilderwerk in de plaats Breda zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van de werkzaamheden. Moet uw woning volledig geschilderd worden? Of gaat het alleen om deuren en kozijnen? Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Schildersbedrijf Breda: contact opnemen

Met Schildersbedrijf Koevoets B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Schildersbedrijf Koevoets B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Arjuna den Engelsman

Schildersbedrijf Koevoets, Bergen op Zoom

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? Nog plannen?
Onderhoudende vragen aan schilder en hobby-tuinier Arjuna den Engelsman.

Arjuna; je voornaam verklapt buitenlandse genen?
Ha nee, geboren en getogen Zeeuw. Mijn ouders lazen een boek waarin die Indiase naam voorkwam, vandaar.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik ben blij met wat ik heb. Gezin, drie kinderen, mooi bedrijf, moestuin; wat wil je nog meer.

Moestuin.
Ha ja, dat is een geweldige plek om te ontspannen. Vanmorgen nog met de kinderen spruitjes ingezaaid. Zit misschien toch een beetje in de familie, mijn ene opa was boer in Rilland.

Wat is jouw definitie van geluk?
Geen verplichtingen hebben, doen waar je je goed bij voelt. Zakelijk ook hoor: een paar jaar geleden zijn we gestopt met grote aannemersklussen, renovaties van buurten en zo. Volstrekt onpersoonlijk massa-werk, alles zo goedkoop mogelijk, geen eer aan te behalen. Niks voor mij.

Wat waardeer je in mensen?
Mensen die beseffen wat ze hebben en dat waarderen. Een huis valt daar ook onder.
Dat ik met schilder- en onderhoudswerk een beetje kan bijdragen aan dat geluk vind ik mooi.

Slotvraag: wat is je plan?
Tuinieren natuurlijk! En zakelijk: niet groeien.

Niet groeien? Opvallend antwoord.
Met 18 man zijn we precies groot genoeg nu. Anders wordt het lopende band werk, liever besteed ik tijd om mijn vaste klantenkring.