Meer weten over schilderwerk

Buitenschilderwerk

Regen en zonneschijn zijn van slechte invloed op de buitenboel. Iedereen met een GlansGarant Onderhoudsabonnement hoeft zich daar geen zorgen meer over te maken. Hun schilderwerk is namelijk altijd in perfecte conditie!

Meer over buitenschilderwerk

Aangesloten schilderbedrijven

GlansGarant werkt al ruim 25 jaar uitsluitend met ervaren schilders en de beste materialen. Onze klanten waarderen ons dan ook met een 8,8! Het kan zomaar zijn dat we samenwerken met een schilder bij u om te hoek!

Bekijk onze aangesloten schilderbedrijven

Vrijblijvende offerte

GlansGarant staat al bijna 25 jaar garant voor duizenden tevreden klanten. Wij werken uitsluitend met ervaren schilders en de beste materialen. Onze klanten waarderen ons dan ook met een 8,8! Bekijk hier alle schilders bij u in de buurt.

Vraag een offerte aan

Verftips

Wie vaak moeite heeft om in slaap te vallen, kan de muren in de slaapkamer het beste blauw schilderen. Blauw zorgt voor een betere nachtrust. Zo wordt u altijd goed gehumeurd wakker! Kijk hier voor meer kleur- en verftips!

Bekijk onze verftips

Sauzen of spuiten

Verf of latex wordt vaak aangebracht met een kwast of roller. Voor een extra gladde afwerking kunt u ook kiezen om het te laten spuiten. Er is namelijk geen sprake van een rol- of strijkstructuur en de verflaag is overal even dik.

Meer over sauzen en spuiten

GlansGarant schilder worden

Meerjarige abonnementen verhogen de waarde van uw onderneming. Tientallen schilders bouwen op onze onderhoudscontracten voor schilderwerk. Zij behouden ondernemersvrijheid en krijgen vanzelf leads aangeleverd!

GlansGarant schilder worden