Schildersbedrijf Barendrecht

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Van der Meulen Vastgoedzorg B.V. in Barendrecht

Schildersbedrijf in Barendrecht nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Barendrecht heeft Van der Meulen Vastgoedzorg B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Van der Meulen Vastgoedzorg B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Van der Meulen Vastgoedzorg B.V. in Barendrecht wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Van der Meulen Vastgoedzorg B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Barendrecht? Van der Meulen Vastgoedzorg B.V.!

Van der Meulen Vastgoedzorg B.V. werkt in de volgende regio’s:

Waarom schildersbedrijf Van der Meulen in de regio Barendrecht?

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Van der Meulen Vastgoedzorg B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Van der Meulen Vastgoedzorg B.V..

Schildersbedrijf Barendrecht: nu contact opnemen

Met Van der Meulen Vastgoedzorg B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Van der Meulen Vastgoedzorg B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Hans en Wim van der Meulen

Van der Meulen Vastgoedzorg BV, Barendrecht

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan Hans en Wim van der Meulen, in de auto vanuit Rotterdam.

Wat is jullie gemoedstoestand, mannen?
Hans: Joh, wij zijn altijd positief. Ook als het werk voor het eerst in dertig jaar weer een beetje op gang moet komen.

Op gang komen, leg eens uit?
Wim: Sinds 1990 doen wij uitsluitend VVE’s en je merkt dat die in de coronaperiode niet of weinig hebben kunnen vergaderen. Dat komt nou gelukkig weer op gang, en dus het onderhoudswerk ook.
Hans: We komen toevallig net bij een klant vandaan, VVE Koningslaan Prinsenstaete in Rotterdam, ken u dat? Mooi complex joh.

Vanwaar jullie keuze voor VVE’S?
Wim: Is het mooiste werk. Appartementencomplexen schilderen en onderhouden is toch een vak apart. Schildertechnisch maar ook in het proces: je werkt samen met besturen en aannemers, moet je kunnen hoor.

En dat kunnen jullie goed?
Hans: Ja, ze waarderen dat we altijd duidelijk zijn. En ten tweede hebben we korte lijnen.
Wim: Acht man en één vrouw: meteen de koe bij de hoorns.

Wat waarderen jullie in mensen?
Hans: Eerlijkheid en duidelijkheid.

Wat lezen jullie momenteel?
Wim: Deze vraag sla ik over.
Hans: Op vakantie pak ik altijd een thriller mee.

Andere liefhebberijen?
Wim: Hans musiceert in z’n vrij tijd. En samen zijn we vrij fanatiek met de Big Green Egg, zeg u dat wat? Professionele Barbecue, mooi apparaat en lekker eten.

Terug naar het vak, nog plannen?
Hans: Laatst is nog een VVE naar ons overgestapt, in Capelle a/d IJssel. Dat zouden meer mensen moeten doen.