Waarom kiezen voor een schilder abonnement

Waarom zou u kiezen voor een schilder abonnement? Dit kan verschillende voordelen bieden voor zowel de schilder als voor de klant. In deze blog geven wij een aantal redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een schilder abonnement.

De voordelen van een schilder abonnement

Hieronder benoemen wij verschillende voordelen die een onderhoudsabonnement kan bieden:

Zekerheid en duidelijkheid

Een onderhoudsabonnement legt de afspraken tussen de schilder en de klant vast. Denk hierbij aan het type schilderwerk, de prijs, de betalingstermijnen en de opleveringsdatum. Hierdoor hebben beide partijen duidelijkheid en zekerheid over wat er van hen wordt verwacht.

Conflicten voorkomen

Door de afspraken in een contract vast te leggen, worden er mogelijke conflicten voorkomen. Mocht er toch een conflict ontstaan, dan kan het contract als bewijs worden gebruikt om te helpen bij een oplossing.

waarom kiezen voor onderhoudscontract schilder

Een betere planning

Een onderhoudscontract helpt beide partijen bij de planning van het schilderwerk. Door de opleverdatum en de betalingstermijnen vast te leggen, kunnen beide partijen zich beter organiseren.

Hogere klanttevredenheid

Een onderhoudsabonnement zorgt ervoor dat de klant precies weet wat hij of zij kan verwachten van de schilder. Bovendien voelt de schilder zich verplicht om aan de verwachtingen voldoen. Dit zorgt voor een verhoogde klanttevredenheid.

Langdurige samenwerking

Een contract tussen de schilder en de klant kan bijdragen aan een langdurige samenwerking, omdat het vertrouwen en de professionaliteit wordt vergroot. Dit is voor beide partijen heel prettig.

Schildersbedrijf inschakelen?

Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor uw buitenschilderwerk? Bij GlansGarant zijn ruim 75 schildersbedrijven aangesloten door heel Nederland. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant het onderhoud van uw woning voor meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Bovendien bieden wij garantie op het schilderwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Heeft u nog vragen over buiten schilderen in de winter? Uiteraard kunt u dan ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!