Schildersbedrijf Westervoort

U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant RijnIJssel B.V. in Westervoort

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

  • Wanneer schikt het u?

    Wij proberen de afspraak met de schilder zo goed mogelijk voor u in te plannen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :

Het plan van Rian van Kleef

GlansGarant Rijn-IJssel, Rheden

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een topfitte Rian van Kleef.

Wat is je gemoedstoestand?
Ha, ik ben een positief en opgeruimd mens. Altijd geweest. En mijn hardloopblessure is hersteld, dus ik verheug me alweer op mijn eerste halve marathon.

Halve marathon, toe maar
O, ik heb al twee keer een hele gelopen hoor, die van Rotterdam en Lissabon.

Wat lees je momenteel?
Woon- en interieurbladen om op de hoogte te blijven van trends. Kleuradvies, het kunstzinnige element, vind ik het mooiste aspect aan ons vak.

Wat zijn je favoriete kunstenaars?
Nu we het toch over kleuren hebben: de tinten van Monet zijn prachtig. Uit Nederland waardeer ik mannen als Theo Kuiper en Klaas Gubbels die een jaar of vijftig geleden hun eigen abstracte weg vonden. En mijn man en ik zijn fan van Roos van Dijk, een jonge kunstenares uit Arnhem. Die móet je eens googelen.

Waar ben je trots op?
Dat de meerwaarde van ons bedrijf én het onderhoudsplan aanslaat. We zien onze klanten jaarlijks, ze vertrouwen jou hun woning toe. En dat kan van kleine tot grote klussen zijn hoor, van dakkapel tot compleet interieuradvies.

Wat zijn je plannen?
Fit blijven: alle ontwikkelingen en trends blijven volgen. En regelmatig een stukje hardlopen dus, ha.

Van de schildersbedrijven in Westervoort heeft GlansGarant RijnIJssel B.V. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant RijnIJssel B.V., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant RijnIJssel B.V. in Westervoort wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant RijnIJssel B.V., nu aan!

Schildersbedrijf Westervoort? GlansGarant RijnIJssel B.V.!

GlansGarant RijnIJssel B.V. werkt in de volgende regio’s:

  • Rheden
  • Arnhem Zuid
  • Duiven
  • Velp
  • Westervoort

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant RijnIJssel B.V. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant RijnIJssel B.V..

Met GlansGarant RijnIJssel B.V. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant RijnIJssel B.V. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.