Schildersbedrijf Utrecht Centraal-Zuid

Bereken uw maandkosten
Hét onderhoudsabonnement voor al uw schilderwerk

Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud in Utrecht Centraal-Zuid

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsabonnement. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

U kiest met GlansGarant voor:

  • Deskundige schilders
  • Jaarlijkse garantie op uw schilderwerk
  • Hoge klantbeoordeling (8,9 – 1.350+ beoordelingen)

Download brochure
Brochure Impressie

U vraagt een vrijblijvende offerte aan

Van de schildersbedrijven in Utrecht Centraal-Zuid heeft Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud een uniek meerjaren onderhoudsabonnement. Hiermee kan Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud in Utrecht Centraal-Zuid wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsabonnement van Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud, nu aan!

Schildersbedrijf Utrecht Centraal-Zuid? Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud!

Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud werkt in de volgende regio’s:

  • Nieuwegein
  • Utrecht Centraal-Zuid

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsabonnement van Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsabonnement kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud.

Met Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Rotess Bouw en Vastgoed onderhoud het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.