Schildersbedrijf Uithoorn

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Rembrandt Schildersbedrijf in Uithoorn

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Uithoorn heeft Rembrandt Schildersbedrijf een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Rembrandt Schildersbedrijf, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Rembrandt Schildersbedrijf in Uithoorn wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Rembrandt Schildersbedrijf, nu aan!

Schildersbedrijf Uithoorn? Rembrandt Schildersbedrijf!

Rembrandt Schildersbedrijf werkt in de volgende regio’s:

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Rembrandt Schildersbedrijf staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Rembrandt Schildersbedrijf.

Met Rembrandt Schildersbedrijf zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Rembrandt Schildersbedrijf het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Sandor Harmens

Schildersbedrijf Rembrandt, Wilnis

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? Nog plannen?
Onderhoudende vragen aan oud-politicus/schilder Sandor Harmens.

Wat is je gemoedstoestand?
Gelukkig. Privé, maar ook zakelijk. Ik vind het fijn dat mensen steeds meer waardering krijgen voor vakwerk, het hele huis van top tot teen door de vakman laten doen. De tijd van ‘de kozijnen begane grond kwasten we zelf wel’ is voorbij.

Wat waardeer je in mensen?
Vertrouwen in elkaar. Uitdagingen moet je samen oplossen. Dat was ook de reden dat ik twaalf jaar in de lokale politiek hier in Ronde Venen heb gezeten.

Wat lees je momenteel?
Kranten en nieuwssites. Veel lokaal nieuws ook; de wil om op de hoogte blijven hè, het oud-raadslid haal je er niet zomaar uit.

En beroepsmatig was jij ooit bedrijfsadviseur niet?
Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik jarenlang gewerkt bij CSC, een wereldwijd consultancy met 80.000 man. Tien jaar geleden kriebelde het om wat voor mezelf te gaan doen.

Vanwaar het schildersvak?
Altijd een schitterend beroep gevonden. Als jongen in Nieuwegein werkte ik in de vakanties bij onze buurman die een schildersbedrijf had.

Wat is je favoriete kunstschilder?
Met de strakke lijnen van Mondriaan heb ik het meest. Zo wilde ik m’n bedrijf ook noemen, maar die naam was op internet al bezet, ha. Vandaar Rembrandt, ook een grote hoor.

Slotvraag: wat is je plan?
Met Rembrandt wil ik nog uitgroeien tot een man of tien. Alles volgens mijn visie hoe een schildersbedrijf hoort te zijn: ervaren mensen, die goed zijn met de kwast maar voorál ook met klanten.