Schildersbedrijf Stiens

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

Gebroeders Bolwijn in Stiens

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Stiens heeft Gebroeders Bolwijn een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan Gebroeders Bolwijn, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met Gebroeders Bolwijn in Stiens wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van Gebroeders Bolwijn, nu aan!

Schildersbedrijf Stiens? Gebroeders Bolwijn!

Gebroeders Bolwijn werkt in de volgende regio’s:

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van Gebroeders Bolwijn staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van Gebroeders Bolwijn.

Met Gebroeders Bolwijn zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met Gebroeders Bolwijn het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Bert-Jan Bolwijn

Gebroeders Bolwijn Schilderwerken, Drachten

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen? Onderhoudende vragen aan geboren Fries Bert-Jan Bolwijn.

Wat is je gemoedstoestand?

Blij.

Mooi. Want?

Mensen zijn zich bewust geworden dat hun huis een veilige basis is. En dan hebben wij toch een schitterend vak, man. Je ziet het resultaat onder je kwast verschijnen.

Iets totaal anders, waar heb je een hekel aan?

Doemdenkerij. Kijk om je heen, zo slecht hebben we het niet.

Wat lees je momenteel?

De biografie van Hans Wiegel. Ondeugend jongetje in de politiek; dan heb je mij te pakken.

Nog meer helden?

De documentaire Kiss the Ground gezien op Netflix? Lui die de landbouw duurzamer kunnen maken. Wil ik ook, op mijn manier, in mijn vak.

Ah, het bruggetje naar de laatste vraag: wat is je plan?

Samen met klanten en verfleveranciers de wereld een beetje mooier ma… bah, ik zeg t op z’n nuchter Fries: mooi schilderwerk afleveren, maar ook duurzaam. Had ik het laatst nog met de marketingjongens van Sigma over, ik zeg: jongens, jullie met je 80% biobased portfolio, wereld te winnen!

Eh, portfolio, marketing, Sigma?

In de avonduren ben ik docent ondernemerschap aan de Hogeschool Stenden. Nog meer vragen?